Juventus București - FC Farul Constanța 1-1 (0-1), în Liga a II-a

FC Farul începe să adune puncte, Sdrobiș face treabă bună

1375
FC Farul începe să adune puncte, Sdrobiș face treabă bună - efcf3d2770d7690312829b91b9a8a12b.jpg

Articole de la același autor

FC Farul și-a îndeplinit obiectivul în meciulde la București, cu Juventus, din etapa a cincea a Ligii a II-a. "Marinarii" au scos o remiză, scor 1-1, și reușesc să "lege" două rezultate pozitive, promițând totodată să continue pe aceeași linie.

Două echipe în suferință, Juven-tus și FC Farul, s-au întâlnit, sâmbătă, în București, într-un joc în care ar fi făcut orice pentru a câștiga cele trei puncte, necesare ca aerul pentru menținerea legăturii cu plutonul median.
Gazdele au avut un start mai bun și au asaltat poarta apărată de Zdrâncă, însă defensiva concepută de antrenorul Ioan Sdrobiș a rezistat iureșului. Mai mult, odată cu trecerea timpului, Farul a scos capul, a declanșat contraatacuri periculoase, apoi a lovit la plex. În min. 34, fundașii centrali ai lui Juventus nu s-au înțeles între ei, iar de gafa acestora a profitat Ad. Câmpeanu, care a lobat cu capul mingea peste goal-keeper-ul bucureștean. 1-0 pentru Farul, rezultat menținut până la pauză.
La reluare, formația gazdă a forțat egalarea, acțiunile periculoase în careul constănțean s-au înmulțit și, inevitabil, Juventus a înscris, însă după o fază controversată. Un jucător bucureștean a scăpat singur spre poartă și, în momentul șutului, a fost blocat la sacrificiu de Scărlătescu. Arbitrul Illyeș a considerat că fundașul Farului - care, culmea!, s-a ales cu o accidentare urâtă la gambă, motiv pentru care a și fost înlocuit - a făcut fault în careu, dictând lovitură de la 11 metri. Penalty executat lobat de Călințaru, Zdrâncă este păcălit și Juventus restabilește egalitatea, 1-1, min. 60.

Liviu Ștefan, bară în min. 81
Farul a fi putut da lovitura pe final, prin Liviu Ștefan, fundașul trimițând mingea în bara transver-sală, în min. 81, din lovitură liberă de la 25 m.
Juventus a forțat victoria și mai-mai să o reușească în prelungiri, dar cel ce era să înscrie, în proprie poartă, a fost Vajou, apărătorul Farului degajând greșit o minge care a trecut la câțiva centimetri de bară. Așadar, per ansamblu, o remiză echitabilă și "marinarii" adună cinci puncte din cinci meciuri.
FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiș): Zdrâncă, Scărlătescu, L. Ștefan (cpt.), Vajou, Buzea, M. Munteanu, Lucan, Boboc, Parfenie, Ad. Câmpeanu, B. Rusu. Rezerve: Răuță, Pașcovici, Abuzătoaie, Hurdubei, Ursachi, Mutulescu, Husein.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
Stire din Sport : FC Farul va da credit tineretului
Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Mașina" de pumni
Pagina a fost generata in 0.6637 secunde