FC Farul, gata pentru confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe

232
FC Farul, gata pentru confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe - farulsepsiavancronica-1628436319.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa se pregăteşte pentru un nou meci important în Liga I. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va primi luni vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe într-o partidă care se va juca cu începere de la ora 18:30 la Ovidiu.

Farul este pe locul 7 în Liga I cu 5 puncte, în timp ce Sepsi are un punct mai puţin şi se află pe 9.

Managerul alb-albaştrilor, Gheorghe Hagi, a declarat că nu poate conta pe câţiva dintre jucătorii săi şi a cerut sprijinul suporterilor la meciul de luni.

„Urmează un meci acasă, în care ne dorim cele trei puncte. Sunt două echipe, care vor să atace, va fi greu, dar sperăm să învingem. Nu putem conta pe Purece, Casap și Dănuleasă, pe care îi aștept să revină după accidentări. Așteptăm sprijinul suporterilor, pe care îi dorim alături de noi la stadion, să ne susțină. Arpad Tordai a avut trei meciuri foarte bune, fără gol primit, dar portarul numărul unu la Farul este Marian Aioani”, a declarat Gheorghe Hagi în cadrul unei conferinţe de presă.

Andrei Artean a menţionat că a lucrat cu antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu şi ştie că acesta pregăteşte foarte bine meciurile.

„Am lucrat cu antrenorul Leo Grozavu, știu cum pregătește meciurile și nu vom avea un joc ușor deloc. Sunt bine organizați, dar ne dorim a doua victorie în acest campionat. Jucătorii nou-veniți la Farul în vară s-au integrat foarte bine și sperăm să facem o figură frumoasă”, a spus Artean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6025 secunde