FC Farul, din înfrângere în înfrângere spre Liga III

714
4
FC Farul, din înfrângere în înfrângere spre Liga III - farul-1399815621.jpg

Articole recomandate

FC Farul Constanța a bifat, sâmbătă, o nouă înfrângere în play-out-ul Ligii II și se îndreaptă cu pași uriași spre Liga III. Formația constănțeană se află pe ultima treaptă a clasamentului, la mare distanță de locul ce permite rămânerea în eșalonul secund.


"Marinarii" au pierdut în deplasare cu CF Brăila cu scorul de 1-3 la capătul unui meci în care constănțenii au cerut, pe bună dreptate, două lovituri de la 11 metri.


Prima repriză a meciului a fost una fără goluri, însă cu multe situații de poartă, mai ales de partea gazdelor. Constănțenii au fost dezavantajați de centralul Cristian Dumitrică, care nu a văzul un henț în careu făcut de Ghiocel, urmat apoi de un fault asupra lui Ivanovici, în suprafața de pedeapsă!


Imediat după pauză, CF Brăila a deschis scorul: Ochia i-a pasat lui Câmpeanu la 14 metri de poarta adversă, iar șutul plasat al acestuia l-a învins pe portarul Puia: 1-0 (min. 47). A venit apoi o altă greșeală de arbitraj și Roșu a marcat dintr-un ofsaid de minim trei metri, nesemnalizat de asistentul Răzvan Dobre (Dâmbovița) și astfel gazdele conduceau cu 2-0 (min. 54).


La faza imediat următoare, Farul a redus din handicap, prin Ciobanu care a reluat cu capul în urma unui corner executat de Ivanovici: 2-1 (min. 56)! 


Spiritele s-au încins și mai mult după ce gazdele au rămas în 10 jucători, Roșu văzând direct cartonașul roșu pentru o intrare periculoasă asupra lui Ghinea. Însă Farul nu a știut să profite, ba mai mult, brăilenii au reușit să înscrie în inferioritate numerică în urma unui corner în minutul 61. Acesta a fost de altfel și rezultatul final. În urma acestei înfrângeri, Farul rămâne pe ultima treaptă a play-out-ului cu 10 puncte, la 12 puncte distanță de prima poziție salvatoare. 


Pentru formația antrenată de Ștefan Nanu au evoluat următorii jucători:
Puia - Băjan, D. Ciobanu, Ad. Ghinea (Bumbac ’73), D. Barna - Tothăzan (A. Tudor ’86), D. Stan - Ivanovici,V. Apostol, I. Florea II (Dincă ’69) - Al. Muscă.


Comentează știrea

costel
11 mai 2014
farul

Arbitrii i-si bat joc de munca jucatorilor.Cu 2 mari greseli de arbitraj Braila a facut 2-0 di de aici s-a rupt totul.Pacat de acesti copii care vor sa se afirme.

mr.Anaconda
12 mai 2014
normal

cred ca cineva nu ne mai doreste

constantean
12 mai 2014
@ 3

esti bolnav rau, frate, du-te repede si te cauta, ca altfel imbeciliatea de care suferi s-ar putea, Doamne-fereste, sa se intinda si la altii...sa vrei desfiintarea Farului a ca si cum ai vrea sa-ti moara maica-ta, idiotule...dar mai stii, la asa minti bolnave orice e posibil

DODO
12 mai 2014
farul stins

Dezgropati-l pe mos Vilcu,ca atunci era farul echipa.De ce a mai luat echipa daca ii doare in cot de ea?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3882 secunde