FC FARUL, DEZASTRU DUPĂ DEZASTRU / "Marinarii" au pierdut și la Suceava

1204
4
FC FARUL, DEZASTRU DUPĂ DEZASTRU /

Articole de la același autor

Antrenorul FC Farul, Alin Artimon, s-a declarat dezamăgit după eșecul echipei sale din deplasarea de sâmbătă, de la Suceava, scor 1-2 (0-1), cu Rapid CFR, meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii II, Seria I. Tehnicianul "alb-albaștrilor" susține că adversarul a fost mai agresiv decât s-a așteptat, Farul având la Suceava cel mai dificil meci din acest sezon. 


Pentru gazde, a marcat Căinari (min. 18) și Plămadă (min. 68), iar pentru Farul - Săceanu (min. 52). 

"Spre surprinderea mea, Rapid CFR Suceava este mai mult decât o echipă nou promovată în Liga a II-a. Ne-a pus probleme mai mult ca FC Brașov. Chiar dacă am pierdut, ne-am ridicat la un alt nivel. Am avut fluctuații mari în această perioadă. Un joc bun, urmat de un joc prost, cam asta a fost frecvența jocurilor, ceea ce mă miră, pentru că asta se întâmplă de obicei la echipele cu jucători mai tineri", a declarat Alin Artimon. 

Artimon și-a asumat eșecul, subliniind faptul că echipa sa nu a putut ține pasul cu sucevenii. 

"Îmi asum rezultatul și, mai mult, îmi asum calitatea modestă a jocului. Am început bine, dar pe parcurs ne-am pierdut repede. Dacă suporterii, patronul sau președintele clubului sunt supărați, să fie supărați pe mine, jucătorii au făcut tot ce au putut", ne-a mai spus Artimon. 

Iată echipa folosită de Artimon: Curcă, Băjan, Țabără, Stegaru, Săceanu, Nițescu, Ghenciu (min. 72, C. Coteanu), Buzea, Sg. Popescu (min. 46, Bîrlădeanu), Stoianof (min. 46, M. Matei) - S. Chițu. 



Comentează știrea

nicolae t.-constanta
8 octombrie 2012
Ai grija

Aline,se cam aduna funia la par!Ai promis victorii si cum ca jocul ar fi spre bine,iar acum cu neseriozitate declari ca nu ati putut tine pasul cu cine?Cu Semeghin.Iti dau un sfat;lasa promisiunile sforaitoare,si vezi ce faci ca e cel mai dezastruos inceput de sezon."Esece "pe linie.Si nu cred ca ti se coace painea la Constanta.

pt 3
8 octombrie 2012
farul

hai viitura ?, bravo gazarii ! hahaha, a mai luat o m..e makedonul ! urmeaza si altele...hahaha...

Radu B
8 octombrie 2012
Sandu laptaru si Sandu bucatarul :))

LA PUSCARIE CU SANDU LA PUSCARIE Mircea Sandu la puscarie cu Mitica la puscarie

Anonymous
8 octombrie 2012
Farul se stinge...

Orice inceput are si un sfarsit..iar dupa o istorie de aproape 100 de ani timp in care FARUL a fost emblema sportului CONSTANTEAN ... se pare ca echipa fanion a Dobrogei a ajuns pe patul de spital, suferind de o boala incurabila si anume amatorismul conducatorilor si al jucatorilor actuali care poate provoca moarte subita...si sa faca ca ultimele lumini palide care le mai poate emite in eter acest club de fotbal sa dispara odata pt totdeauna...Ceea ce este trist.... iar cei care se bucura de drama acestui club sa nu uite ca "sabia pe sabie taie" si li se poate intampla oricand sa aiba aceeasi soarta. Ba mai mult tocmai cei de la Viitorul care este si ea-n moarte clinica ...doar ca Hagi inca nu o recunoaste public...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Sport : FC Farul joacă la Suceava
Pagina a fost generata in 0.5141 secunde