FC Farul, cerere de recuzare a arbitrului Mircea Ardelean

200
2
FC Farul, cerere de recuzare a arbitrului Mircea Ardelean - fcfarul-1615386575.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Farul a transmis, miercuri, 10 martie, o scrisoare deschisă către Comisia Centrală a Arbitrilor, în care solicită recuzarea arbitrului Mircea Ardelean, acuzat de atitudine părtinitoare în partidele cu Ripensia Timişoara şi CSM Slatina.

„FC Farul solicită Comisiei Centrale de Arbitri să analizeze atent prestaţiile arbitrului Mircea Ardelean în meciurile disputate de echipa noastră împotriva echipelor Ripensia Timişoara şi CSM Slatina din actualul sezon al Ligii a II-a şi să dispună măsurile de rigoare. Considerăm cel puţin nefericită delegarea sa la un nou meci al echipei noastre, după greşelile comise la partida cu Ripensia Timişoara, la distanţă de doar două etape. Reclamăm atât maniera de arbitraj, cât şi atitudinea părtinitoare în aplicarea sancţiunilor disciplinare, care a dus la timorarea jucătorilor şi antrenorilor noştri în intervenţiile lor.

În aceste condiţii, vă solicităm ca arbitrul Mircea Ardelean să nu mai fie delegat la meciurile echipei noastre, pentru că a demonstrat că nu poate fi imparţial şi pentru a evita eventualele momente tensionate”, se arată în scrisoarea trimisă de conducerea Farului.

Constănţenii susţin că la meciul cu Ripensia arbitrul nu le-a acordat un penalty, după un henţ al unui jucător timişorean aflat pe linia porţii, iar la partida cu CSM Slatina, le-a anulat un gol valabil, pe motiv de fault în atac. 



Comentează știrea

orsuluge
13 noiembrie 2022
orsuluge

http://slkjfdf.net/ - Iwopolib Eotvuri ixb.krdi.cugetliber.ro.xmt.hd http://slkjfdf.net/

eqaxijurmatit
14 noiembrie 2022
eqaxijurmatit

http://slkjfdf.net/ - Akucirejo Ifiralx meo.yivm.cugetliber.ro.pkl.ij http://slkjfdf.net/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde