FC Farul are nevoie de victorie ca de aer în meciul cu Brăila

694
5
FC Farul are nevoie de victorie ca de aer în meciul cu Brăila - fotbalfarulslobozia39-1353020017.jpg

Articole de la același autor

Într-una dintre cele mai grele săptămâni din istoria Farului, "marinarii" se pregătesc de un nou meci, contra CF Brăila, programat mâine, de la ora 13.00, în deplasare. Gruparea de pe litoral a acumulat patru înfrângeri consecutive, dar speră ca în această etapă să pună capăt eșecurilor. 

Întrucât antrenorul secund Ion Barbu a demisionat, zilele trecute, iar principalul Alin Artimon este încă suspendat, la meciul cu CF Brăila, echipa Farului va fi dirijată de pe margine, în premieră, de Decebal Gheară.

"Jucătorii au poftă de antrenament. Nu cred că au fost afectați de ceea ce s-a întâmplat, nici nu trebuie să-i intereseze prea mult. Ei trebuie să-și vadă de pregătire și joc. Au mai rămas două meciuri până la finalul turului, trebuie să scoatem maximum din ele, să obținem cât mai multe puncte. Din iarnă, sperăm că va fi mai bine", a declarat antrenorul secund FC Farul, Decebal Gheară.

Până în prezent, Artimon și-a ispășit cinci din cele nouă etape de suspendare, după incidentele de la meciul cu Dunărea Galați. Tehnicianul va fi nevoit să-și respecte contractul în continuare, dat fiind că patronul Giani Nedelcu i-a refuzat demisia.

"A fost o săptămână agitată pentru club, însă pentru vestiar nu. Din punctul meu de vedere, acolo lucrurile sunt în regulă, chiar dacă tot ce se întâmplă în club se răsfrânge asupra jucătorilor. Am încercat să-i țin cât mai departe de mișcările din club, nu știu dacă am reușit, dar ce pot să vă spun, după modul în care ne-am antrenat, este că putem obține puncte chiar dacă până acum nu am reușit în deplasare", a declarat Artimon.

Probleme de efectiv

FC Farul se confruntă cu câteva probleme de lot pentru meciul de sâmbătă, unele din cauza suspendărilor, altele de natură medicală.

"Sunt doi jucători suspendați, Băjan și Săceanu. O problemă medicală o are George Curcă, răcit, la fel ca Nicola Berti, căruia, în ciuda tinereții, pur și simplu i s-a blocat spatele, de la frig. Sandu este înapoi în lot, Ghenciu se antrenează și el normal", a mai spus Artimon.

Comentează știrea

mr.Anaconda
16 noiembrie 2012
respect?

Acum cateva zile in urma Dnul.BARBU se lauda ca el nu demisioneaza acum cand Farul o duce greu. Ca el nu e las, si acum? a fugit ca un .....cu coada intre picioare. Rusine sa-ti fie BARBULE. Unde-i respectul pentru acest club?

unu
16 noiembrie 2012
bai Anaconda

Barbone e unul dintre noi, pur si simplu nu a mai suportat umilintele....vrei sa iti desenam ??? sterge-te la gura inainte sa vb de un simbol al Farului !!!

suporter FC Farul
16 noiembrie 2012
Declaratia domnului Giani Nedelcu

"Eu sunt dispus să dau clubul, dar nu este așa ușor. Nu ține totul de pretențiile mele financiare. Cei care ar veni, ar trebui să plătească și datoriile pe care le are clubul. Este vorba de ratele rămase de la insolvență, precum și o hârtie de la fostul patron, Gheorghe Bosânceanu, care valorează un milion de euro. Fără acea hârtie, practic nu ești patron cu acte în regulă", a declarat Giani Nedelcu. Mai exact, este vorba de o datorie pe care cel care vrea să preia clubul, trebuie să o plătească fostului proprietar. Datoria este cumulată în prețul pe care Giani trebuia să îl plătească pentru club. Sursa: Observator

suporter FC Farul
16 noiembrie 2012
160.000 de euro pentru a scapa de insolventa

Farul a avut grave probleme financiare și a fost la un pas de desființare. A fost chiar dezafiliată de către Federația Română de Fotbal, dar în cele din urmă s-a revenit asupra deciziei. S-a hotărât intrarea în insolvență, datoriile fiind estimate la peste trei sute de mii de euro. Până acum, conform lui Nedelcu, totul este conform graficului, dar mai există de dat circa 160 de mii de euro, pentru a scăpa de insolvență. Suma respectivă reprezintă banii pe care autoritățile sau oricine ar veni la club, ar trebui să o plătească. Sursa: Observator

pentru nr 1
16 noiembrie 2012
faru

Barbu nu a demisionat de la club acum cand e la greu a plecat ca a aflat ca geani nici nu i-a inregistrat contractu de antrenor secund se pare ca nu mai il vroia sa il mai tina, geani asta urmareste sa scape de toti faristi sa-si faca el cartile singur,el a fost singuru care nu a primit bani din litigi a tot amanat sa-i fie bine farului iar uni nu sunt recunoscatori.asa ca nu iti mai da cu parerea de barbu are 13 ani la club si sper sa revina cat de curand.respect barbone.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.377 secunde