FC Farul a transferat opt jucători și mai are trei "pe țeavă" (galerie foto)

1613
FC Farul a transferat opt jucători și mai are trei
FC Farul și-a prezentat ieri noile achiziții și lotul cu care va începe returul Ligii a II-a. Clubul constănțean i-a achiziționat până acum pe Ștefan Ciobanu, Constantin Borza, Radu Sascău, Tiberiu Păduraru, Cezar Paraschiv, Robert Stăncioiu (jucători de câmp), Andrei Preda și Tănăsel Alexe (portari).
Farul s-a înțeles și cu Sorin Dutciuc, pe care încă nu l-a legitimat, iar cât de curând va mai transfera doi jucători, George Patrichi și Giani Munteanu. Din lotul lărgit mai fac parte Zdrâncă, Al. Răuță - portari; Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Vajou, Buzea, Pașcovici, Husein, Abuzătoaie, Amariei, M. Soare, I. Lupu, T. Uzun - jucători de câmp.

"În mare parte, sunt mulțumit de lot. Față de tur, au plecat 14 jucători și au venit mai puțini, dar care înlocuiesc cu succes cele 3-4 pierderi reale, pentru că restul erau la număr. Am preferat un lot mai restrâns, dar mai valoros, decât să ținem mini-hotelul ocupat degeaba. Am efectuat o pregătire de iarnă bună și sper ca sâmbătă să arătăm altceva față de prima etapă a turului"
Gică Butoiu, antrenor principal Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5173 secunde