Strategia lui Pană a dat roade, "marinarii" au învins cu 2-1 pe Astra II

FC Farul a spart gheața, Ivanovici - gol a la Robben

2628
14

Sâmbătă, am fost martori la primul succes al echipei FC Farul în acest sezon al Ligii a II-a. Întâlnind pe teren propriu pe Astra II Giurgiu, elevii lui Marian Pană au forțat victoria, de care aveau nevoie ca de aer. Din fericire, au și obținut-o: 2-1, însă nu fără emoții.

Partida a început în nota de dominare a alb-albaștrilor, cărora nu le-a lipsit mult pentru a deschide scorul. Ștefan Ciobanu (min. 6) și Husein (min. 17) au trecut pe lângă gol, anunțând "evenimente" pe tabela de marcaj. Iar inevitabilul s-a produs în min. 21, când Petre Ivanovici s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit.
Surprinzător, oaspeții au replicat cu tupeu, peste doar cinci minute, Rusu reușind să restabilească egalitatea cu un șut foarte bun, bară-gol. Scorul de 1-1 cu care s-a încheiat prima repriză lăsa deschise toate per-spectivele pentru repriza secundă.
La reluare, antrenorul Marian Pană s-a dovedit extrem de inspirat, trimițându-l pe Ivanovici pe partea dreaptă a atacului Farului. Acesta a avut o reluare superbă, în minutul 47, marca Robben, gol care ar fi meritat mai mult decât palidele aplauze din tribunele goale. Legat de acest aspect, e de menționat faptul că spectatorii au fost atât de puțini, încât ai fi avut timp lejer să te împrietenești cu fiecare dintre ei. Trist, foarte trist.
Așadar, scor final 2-1 pentru FC Farul, această victorie constituind un balon de oxigen pentru "marinari", pe care îi așteaptă în continuare meciuri foarte grele.
E de amintit faptul că Pană s-a dovedit inspirat și atunci când a decis să introducă un fundaș în locul unui atacant, preferând să conserve rezultatul în loc să forțeze marcarea unui al treilea gol.
Altfel, puținii suporteri i-au scandat numele lui Adrian Pătulea, atacantul fiind cerut cu insistență în teren. Fotbalistul a fost introdus în ultimele momente ale întâlnirii, iar Pană a explicat la conferința de presă că nu îl putea folosi mai devreme, întrucât acesta sosise la Constanța doar cu o zi înainte de meci, lipsind de la antrenamente.
FC Farul: Cernea, Călin, Stegaru, L. Ștefan (cpt.), Sandu, Husein, Sascău, Stăncioiu, Ivanovici, Badea, Ciobanu.

Tehnicianul Farului - și înjurat, și aclamat
Antrenorul Farului, Marian Pană, a ripostat la reacția suporterilor care l-au înjurat, spunându-le acestora: "Susțineți echipa, de asta sunteți aici!". Unul dintre puținii fani ai alb-albaștrilor care s-au aflat în tribune a afirmat ironic: "Care echipă, mă?". La final, însă, aceștia i-au scandat numele lui Marian Pană.
În altă ordine de idei, pe final, antrenorul Farului a fost trimis în tribune, după ce a protestat pentru prelungirea nejustificată a partidei de către arbitrul Zoltan Iosif Erdei.
Marian NEDELEA



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
rechinashu
11 septembrie 2011
farul - suporteri

putini intr-adevar, dar inimosi, ca de obicei. mare pacat ca asa zisii "faristi" vin la stadion doar la un meci cu viitorul sau sageata. asta e. si la bine si la greu alaturi de farul, asta e cel mai important. Forza Farul. P.S: pare bine ca e iar cineva la CL sa se ocupe de subiectul "farul", dar mai usor cu ironiile, ca nu esti un ziarist consacrat deocamdata. in rest, la mai multe articole bune.

mishu
12 septembrie 2011
pentru ce?

pentru ce sa dau 5 lei ca sa vad echipa asta? sau jocul asta? va veni lume la stadion cand echipa va juca, nu ca acum. Oricum felicitari pentru victorie si tineti-o tot asa

suporter
12 septembrie 2011
mai mare rusinea

tribunele au fost goale. constantenii nu vor fotbal, asta e clar

paul
12 septembrie 2011
de ce nu?

am fost la meci....nu mi-a parut rau,nu ca as fi mare microbist dar,e farul......FARUL....odata a fost cineva ...nu mare , dar copiii care scriu lucruri traznite nu stiu ca alea tari din bucuresti le tremurau picioarele cand veneau la malul marii....ca a ajuns aici e altceva ..asa e viata ...urci ,cobori...etc..dar niciodata nu as scrie de ce sa dau 5 lei?...nu te obliga nimeni sa dai,eu am dat 10 lei...si mi-a placut.....chiar daca a ajuns pe mana nu stiu cui, farul ramane echipa fanion a orasului..

pacho
12 septembrie 2011
panarame de ziaristi

Bai panarama, golul oaspetilor a fost de fapt un autogol, nu ce rahat visezi tu acolo. Ai fost la stadion sau ti se povesteste ce trebuie sa scrii?

nedelea marian
12 septembrie 2011
autogol

Măi, Pacho man, tu ai fost la stadion sau vorbești din amintiri? Nu de alta, dar impresia mea este că ai văzut meciul din beci! Ești varză, băiete, cu fotbalul... Apropo, cu exprimări gen "panaramă" riști să te trezești cu un proces cât tine de mare. Ai grijă pe viitor!

rechinashu
12 septembrie 2011
pace pe pamant:))

pacho, intr-adevar calin a atins si el mingea, dar golul clar i se atribuie lui rusu. iar d'voastra, dl autor, nu faceti cinste unei publicatii raspunzand la comentarii ca pe tarla...FORZA FARUL!

ultras B
12 septembrie 2011
farul

pacho are dreptate, rechinasu a vazut el ceva ceva, dar a fost autogol clar! si la faza golului intai a fost ofsaid, de asta de ce nu zice nimeni nimic?

Constantean
12 septembrie 2011
Ii vrem pe Bocai si Pe Mihalache

Ne este dor de articolele scrise de Marian Bocai si de Sorin Mihalache,doi profesionisti adevarati.De unde l-ati pescuit,domnilor din conducerea Cuget Liber, pe incompetentul asta de Marian Nedelea???

rechinashu
12 septembrie 2011
farul

baieti, pana la urma important este ca farutzu a castigat.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Sport : Ana Porgras, cea mai tare
Pagina a fost generata in 0.6243 secunde