FC Farul a smuls un punct în thriller-ul de la Botoșani

2177
10
FC Farul a smuls un punct în thriller-ul de la Botoșani - farul-1316364384.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanța se  întoarce acasă cu un punct obținut în mod dramatic în deplasarea de la Botoșani, scor 4-4, într-o partidă în care, spre cinstea lor, oaspeții au avut puterea să revină după fiecare gol al gazdelor. În minutul 19, s-a produs prima modificare pe tabela de marcaj, după ce De Souza a reușit deschiderea scorului. În minutul 45, când probabil gazdele se vedeau intrate la cabină în avantaj, Adrian Pătulea a reaprins speranțele constănțenilor, astfel că scorul la pauză a fost 1-1.
A urmat o repriză secundă absolut nebună. La câteva minute de la reluare, mai exact în minutul 49, M. Matei a punctat pentru 2-1, însă bucuria gazdelor a durat doar până în minutul 58, atunci când faristul Radu Sascău a găsit drumul spre gol. Scenariul a fost același și pe finalul întâlnirii. Gazdele au avut din nou inițiativa și au revenit din nou în avantaj, în minutul 70, reușita aparținându-i lui Diouf. După doar trei minute, același Sascău a restabilit din nou egalitatea pe tabelă, spre disperarea tehnicianului gazdelor, Marius Popescu. Dar asta nu a fost tot, pentru că în ultimele minute ale jocului am mai consemnat două goluri. Mai întâi, în minutul 90, Chișu, de la FC Botoșani, a înscris pentru
4-3 și se părea că în cele din urmă gazdele se vor impune. Din fericire, nu a fost însă așa, pentru că în ultimele secunde ale partidei, Petre Ivanovici a marcat golul de 4-4 cu un șut de la 14 metri sub bară.

Farul Constanța: Cernea – Buzea (77 Stegaru), Barbu, L. Ștefan (cpt.), I. Călin - Ivanovici, Husein, Stăncioiu, Sascău – Pătulea (89 Badea), Șt. Ciobanu; Antrenor: Marian Pană.

Antrenorul principal al lui FC Farul, Marian Pană, a declarat pentru "Cuget Liber" că rezultatul de egalitate de la Botoșani îl mulțumește, în condițiile în care golul lui Ivanovici a venit în ultimele secunde ale întâlnirii: "Sunt mulțumit, e un punct important, pe care l-am obținut în ultimele momente ale jocului". Totuși, Pană a subliniat că îl nemulțumește numărul mare de goluri primite: "Trebuie să ne întărim defensiva! Însă nu pot fi supărat pe băieți, în condițiile în care au găsit mereu puterea de a reveni".

Antrenorul secund Ion Barbu a declarat pentru "Cuget Liber" că așa cum Farul putea câștiga, tot la fel putea să și piardă: "Am făcut greșeli pe faza de apărare. Din păcate, primim prea multe goluri. Trebuie să ne întărim defensiva. Dar să nu mâniem pe Dumnezeu… La fel cum puteam câștiga, tot la fel puteam să și pierdem această partidă!".



Comentează știrea

suporter FC Farul 1920 Constanta
19 septembrie 2011
Determinarea jucatorilor faristi a fost buna

Mi-a placut determinarea jucatorilor nostri si faptul ca au revenit de fiecare data cand eram condusi de FC Botosani marcand 4 goluri, ultimul gol marcat de rechini in ultimul minut de Petre Ivanovici :) Cat despre Cornel Cernea, as vrea sa cred ca are deja concurenta pe postul de portar al Farului si ca nu cantareste greu titularizarea sa, doar pentru ca nu a primit gol de la Raul in meciul cu Real Madrid ci doar un autogol de la Banel in perioada cand juca la Steaua. Un portar care are concurenta mare pe postul sau, da mai mult randament, vezi cazul lui Iker Casilias concurent cu Valdez, Reina sau cu David de Gea la nationala :) Fortza Farul, dati ocazie si celorlalti portari de la FC Farul 1920 Constanta sa joace !!!

suporter
19 septembrie 2011
portar

Farul s-a batut frumos dar nu are portar. Sa iei meci de meci 3-4 goluri ar trebui sa dea de gindit. Cernea e pensionar, farul are nevoie de un portar sigur pe el si dornic de afirmare.

berlusconi
19 septembrie 2011
@suporteri

baieti, va agitati de pomana. farul nu o sa promoveze in veci. Ekipa e slaba, Cernea e varza, nu avem mijlocasi, totul se joaca la intimplare. Au avut mare noroc la BT dar cheatia asta nu tine la infinit. Viitorul promoveaza lejer, Farul va termina campionatul pe locul 10. Daca nu se desfiinteaza intre timp!

emi
19 septembrie 2011
promovare + caracter

K Farul nu promoveaza anul asta decat cu foarte mare noroc este si parerea mea.Dar hai sa ne uitam ca de ani de zile nu am mai vazut la Constanta jucatori cu asa mare carecter.Va aduceti voi aminte de un meci in care farul sa revina la maniera asta?Eu cred ca Pana face o treaba excelenta si cine a fost la meciul cu Astra II stie cum a vb.Pana cu ei tot meciul corectand pentru fiecare pozitia in teren. Ca opinie personala valoarea este scazuta la Farul si Pana lucreaza cu materialul clientului - a nu se intelege k sunt fan M.Pana,nicidecum mai ales k a injurat ca un birjar pe bank - dar consider k nici noi suporterii nu facem nimik pt echipa. O echipa de maniera in care este Farul acum are nevoie de suporteri.Hai sa nu ne mai declaram iubirea pt.echipa prin comentarii si sa mergem la stadion.E DE DATORIA NOSTRA

emi
19 septembrie 2011
tavi

Tavi nu te-am mai vazut pe la meciuri

masta
19 septembrie 2011
:)

Decat un portar de 35 de ani...care sa manance toate meciurile..mai bine lasati un pusti sa faca greseli.Pe pusti il intelegem...pe Cernea nu!Am impresia ca nu isi da interesul 90% din goluri au fost parabile,nu mai are reflexe...e praf!Forzza Farul!

rechinashu
19 septembrie 2011
cernea

cernea saracu are sindromul "steaua", care se manifesta prin reflexe slabite in proportie de 99%...vezi tatarusanu, stanca etc

shrak
19 septembrie 2011
cernea si patulea

doi jucatori care nu au ce cauta la farul. cernea este depasit si luam goluri cu caruta iar patulea are doar figuri de mare fotbalist pentru ca nu stie sa puna un stop. cu jucatori ca astia farul nu are nicio sansa. uitativa la viitorul constanta si la performanta pe care hagi vrea sa o faca acolo. probabil ca ei vor deveni echipa fanion a constantei

lmr-70
19 septembrie 2011
bravo Farule

Nu ma asteptam sa se terine 4-4 cu gol luat in min.90 dar uite ca se poate cind vrei cu adevarat sa obtii puncte in deplasare,de obicei antrenori veniti din tara la constanta si-au facut un nume in fotbal sper si Pana sa nu faca exceptie de la aceasta regula si sa ne aduca inapoi in liga lui mititica dar trebuie lasat sa lucreze linistit iar suporterii Farului trebuie sa se intoarca la stadion in numar mare cred ca doar asa vom putea ajuta si financiar echipa noastra de suflet pentru ca daca asteptam la milionarii Constantei nu vom face nimic ei au uitat de aceasta echipa vor venii doar atunci cind isi vor putea posta reclamele la firme pe stadion si Farul le va face reclama prin performante ....bafta baieti si sa o tineti tot asa in continuare sper sai batem pe branesti acasa la noi poate se lasa de fotbal si se apuca din nou de facut mici la sosea

Tavi
19 septembrie 2011
Pentru Emi

N-am lipsit la niciunul de vreo doi ani incoace.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7502 secunde