FC Farul a renunțat la patru jucători

1534
FC Farul a renunțat la patru jucători - 706e0c87b8e70fe2c230eda28381f30a.jpg

Articole de la același autor

Marian Posteucă, Isleam, Uzun și Dragoș Forminte sunt "marinarii" pe care antrenorul Ioan Sdrobiș nu mai contează, ultimii trei urmând a fi împrumutați.

Relu Damian, președintele FC Farul, a declarat, pentru "Cuget Liber", că echipa constănțeană a renunțat la portarul Timur Isleam, la fundașul Marian Posteucă și la mijlocașii Teo Uzun și Dragoș Forminte.
"Cu Marian am încheiat contractul pe cale amiabilă, Farul neavând pretenții financiare. Lui Isleam, Uzun și Forminte le-am transmis să-și caute echipe, unde să-i dăm împrumut și să-i putem urmări în vederea unei eventuale rechemări", a detaliat Relu Damian.
Posteucă și Forminte au fost titulari în echipa care a jucat la Viitorul, dar apoi, cu FC Botoșani, nu au mai prins lotul de 18 al Farului, Dragoș fiind însă accidentat. Pentru Posteucă există varianta CSM Rm. Vâlcea. Fratele geamăn al căpitanului Viitorului, Ionel Posteucă, Marian a fost folosit fundaș dreapta la Ovidiu, postul său de bază fiind fundaș central, care este acoperit însă în acest moment la Farul, astfel că Marian ar fi avut șanse reduse de a prinde un tricou de titular.
La pregătirea de ieri a Farului a participat, ca și luni, atacantul de 19 ani Denis Husein, ultima dată la CSM Medgidia, care poate fi achiziționat de "marinari". Potrivit lui Damian, astăzi se va lămuri și situația portarului Dragoș Măcelaru. Actualmente, Farul are în lot trei goal-keeperi, Zdrâncă, Răuță și Bogdan Craiu, dar situația ultimului încă nu e stabilită.
Altfel, noul maseur al Farului este Marius Mărănduca, fratele atletei constănțene Mihaela Mărănduca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" se duelează cu liderul
Luni, 06 Septembrie 2010
Stire din Sport : Echipă de luptători
Sâmbătă, 04 Septembrie 2010
Stire din Sport : Farul îi ia pulsul Stelei
Pagina a fost generata in 0.4678 secunde