FC Farul a încheiat stagiul de la Predeal

905
1
FC Farul a susținut, ieri, ultimele două antrenamente ale stagiului de pregătire de la Predeal. În această dimineață, după micul dejun, constănțenii părăsesc stațiunea montană, care le-a fost gazdă timp de zece zile, iar pe drumul de întoarcere, se opresc la Brazi, pentru un amical contra Chimiei din localitate (locul doi în sezonul trecut al Ligii a III-a, seria a treia). Meciul este prevăzut să înceapă la ora 11.

După acest amical, "marinarii" au liber două zile, urmând a reîncepe pregătirea, la Constanța, luni, 1 august.

Marian Pană, antrenorul principal al Farului, a plecat la munte cu 19 jucători, iar la Predeal, lotul s-a completat cu șapte fotbaliști noi: Măcelaru (portar, 20 de ani), Florin Dobre (portar, 26 de ani), Ștefoi (21 ani, mijlocaș central), Lucian Dobre (32 ani, fundaș central), Pătulea (atacant, 26 de ani), Zidăroiu (fundaș dreapta, 23 de ani) și Epure (fundaș stânga, 22 de ani). 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Sport : FC Farul, egal cu Ursidos Chișinău
Pagina a fost generata in 0.4805 secunde