FC Farul a exclus din lot patru jucători

1171
2
FC Farul a exclus din lot patru jucători - fotbalfarulfond-1345748301.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile jucătorilor Farului din amicalul dezastruos cu Săgeata nu au trecut nepedepsite de conducătorii clubului. Ca urmare, au fost excluși din lot patru jucători, motivele fiind lipsa de interes, atât pe teren, cât și la antrenamente, dar și dorința acestora de a evolua la alte echipe. 


Ieri, în cadrul unei ședințe la care au participat președintele clubului FC Farul, Marcel Lică, vicepreședintele Cristi Munteanu și antrenorul Ion Barbu, s-a decis excluderea din lot a patru jucători: Andrei și Robert Neagoe, Marius Toma și Alexandru Paraschiv.


"Mai sunt și alții vizați, dar, deocamdată, asta s-a hotărât în ședință. Cred că așa este mai bine pentru toată lumea. Unii nu mai dădeau randament pe teren și nici la antrenamente, iar alții își doreau să evolueze la alte echipe, cum a fost cazul lui Toma, care are ocazia de a se transfera la CSM Rm. Vâlcea. Oricum, George Curcă era titular în poartă, așa că nu avea rost să-l ținem. Trebuia să ne restrângem puțin, pentru că lotul era foarte numeros", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcel Lică. 


FC Farul nu va mai începe campionatul pe 1 septembrie, după anunțul făcut de FRF, zilele trecute, de a amâna cu cel puțin o săptămâna startul noului sezon.


"Cred că este un lucru bun, părerea mea. Totuși, este prea mare perioada de pregătire, dar în acest timp poate mai reușim să achiziționam ceva important. Amicale vom mai avea, cu siguranță, dacă chiar se va amână pentru două săptămâni startul campionatului", a declarat antrenorul FC Farul, Ion Barbu.


Deși pare că va avea un început mai greoi decât sezonul precedent, președintele Marcel Lică este ferm convins că, anul acesta, echipa fanion a Dobrogei va avea un sezon bun. 


"Bineînțeles că suntem pregătiți de campionat, urmează să vedem cât este de inspirată echipa și sperăm să avem puterea și valoarea necesară de a putea trece peste adversari. Am avut multe meciuri amicale, condiții bune de pregătire. Am rămas cam aceeași echipă, cu inspirație și dorință de a face performanță. Cred că vom avea un sezon mai bun ca anul trecut", ne-a mai spus Lică.





Comentează știrea

un Farist adevarat
24 august 2012
ocoliti realitatea!

Dati afara jucatori, printre care si pe portarul Toma, care e destul de valoros ... si il pastrati pe Curca, care de mult nu mai apara nimic! Pe cand va fi dat afara si antrenorul? Poate ca el e buba si voi nu realizati! Eu, pe zi ce trece sunt tot mai sigur de asta! Pana acum am suferit 4 infrangeri si am invins de 3 ori, in conditiile in care am jucat si cu echipe de Liga a III-a! Sper sa se ia decizii cat mai bune ca sa nu ne trezim la retrogradare! Va fi atunci un bun motiv pentru inlaturarea lui Barbone, cand toate sansele de promovare vor fi compromise! Da-i romanului (constanteanului) mintea cea de pe urma! Hai Farul! Respect lui Barbone ca fost jucator al Farului! Respect lui Hagi pentru fotbalul de clasa practicat in toata cariera lui de fotbalist! Viitorul se arata insa sumbru pentru FC Farul singura echipa care conteaza!

HAHA
26 august 2012
IOANE NU NE PACALESTI

Ce scrieti aici sunt numai baliverne.. chestiuni inventate de conducerea farului pentru presa. Lipsa de interes? Ce naiba, sunt alte interese la mijloc

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Sport : FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari
Pagina a fost generata in 0.588 secunde