FC Callatis, susținută de noul primar al Mangaliei

643
1

Articole de la același autor

Președintele divizionarei secunde Callatis Mangalia, Neculai Tănasă, a declarat că noul primar al orașului Mangalia, Cristian Radu, este deschis către fotbal și își dorește ca formația din sudul Litoralului să aibă o evoluție cât mai bună în viitoarea ediție de campionat.
Luni, 9 iulie, de la ora 11, la Stadionul "Central", va avea loc reunirea echipei, care va fi condusă, în continuare, de antrenorul principal Mugurel Cornățeanu, ajutat de secunzii Aurel Chelu și Florin Adam.
Conform informațiilor furnizate de ofițerul de presă al FC Callatis Mangalia, Cătălin Donose, printre prioritățile noului primar se află construcția unui Centru de copii și juniori ultramodern la Neptun, iar colaborarea cu echipa de Liga I Viitorul Constanța va continua.
Pregătirile de vară se vor desfășura la Mangalia, până în data de 18 iulie, când este posibilă plecarea într-un cantonament montan.

Comentează știrea

Popescu
12 iulie 2012
Demisie

Domnule Tanasa ai uitat ca ti-ai dat demisia dupa ce tusac a pierdut alegerile ???? Demisia nu se discuta ci se pune in aplicare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5217 secunde