Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Faza națională de mini-handbal mixt, găzduită de Constanța

220

Articole de la același autor

88 de elevi din întreaga țară se întrec, zilele acestea, la Constanța, la faza națională de mini-handbal mixt din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și se desfășoară în baza sportivă "Hidrotehnica" - UMC Constanța. 


Intră în concurs echipe de elevi de la Școala Gimnazială "I.A. Bassarabescu" din Ploiești, județul Prahova, de la Școala Gimnazială Foieni, județul Satu Mare, de la Școala Gimnazială nr. 14 Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, de la Colegiul Național de Informatică "Matei Basarab" din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, de la Școala Gimnazială nr. 11 "Ștefan Octavian Iosif" din Brașov, județul Brașov, de la Școala Gimnazială nr. 96 București și de la Școala Gimnazială "Mihai David" din Negrești, județul Vaslui. 


Parteneri în buna organizare și desfășurare a competiției sunt Federația Română de Handbal, Asociația Județeană de Handbal Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Universitatea Maritimă Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5928 secunde