Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Faza națională de mini-handbal mixt, găzduită de Constanța

Ştire online publicată Joi, 13 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
88 de elevi din întreaga țară se întrec, zilele acestea, la Constanța, la faza națională de mini-handbal mixt din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și se desfășoară în baza sportivă „Hidrotehnica” - UMC Constanța. 


Intră în concurs echipe de elevi de la Școala Gimnazială „I.A. Bassarabescu” din Ploiești, județul Prahova, de la Școala Gimnazială Foieni, județul Satu Mare, de la Școala Gimnazială nr. 14 Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, de la Școala Gimnazială nr. 11 „Ștefan Octavian Iosif” din Brașov, județul Brașov, de la Școala Gimnazială nr. 96 București și de la Școala Gimnazială „Mihai David” din Negrești, județul Vaslui. 


Parteneri în buna organizare și desfășurare a competiției sunt Federația Română de Handbal, Asociația Județeană de Handbal Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Universitatea Maritimă Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6416 secunde