Farul vrea să-i ia gradele "Colonelului" de la Concordia Chiajna

1076
Farul vrea să-i ia gradele
Farul se pregătește pentru a doua victorie din campionat, vineri, la Constanța, de la ora 19, în direct la sport.ro. Concordia este pregătită de Adrian Bumbescu și a debutat și ea cu dreptul în campionat.

Dacă "marinarii" au bătut cu 3-0 la Giurgiu, Concordia a învins una dintre formațiile creditate cu șanse la promovare, Sportul Studențesc (1-0, gol Diniță).
"Va fi foarte greu meciul cu Chiaj-na, ca orice partidă, de altfel, pentru că Farul joacă cu presiune toate jocurile", a declarat antrenorul principal al constănțenilor, Marius Șumudică.
"Cu noi, toți se vor mobiliza, așa că trebuie să fim foarte atenți vineri. Dar cred că, până la urmă, valoarea își va spune cuvântul și vom învinge", a spus și căpitanul Farului, Ion Barbu.
Concordia Chiajna este antrenată de Adrian Bumbescu, iar în meciul câștigat cu Sportul echipa a fost: Fl. Niță - D. Pătru, Stativă, Gardoș, Lungan - M. Neagu (90, Cr. Bălașa), Oae (75, D. Burlacu), Duru, Cr. Ciubotariu - Diniță (cpt.), Martinescu (65, C. Iliescu).
Încurajat de succesul cu "studenții", Bumbescu, fostul fundaș de fier al Stelei, vine și la Constanța cu planuri mari.
"Chiar dacă începem fiecare meci cu gândul de a nu primi gol, nu mergem pe litoral să băgăm auto-baza în poartă. Nu ne e frică de Farul. Și noi avem lot la fel de valoros, iar vârfurile Diniță și Martinescu, secondate de Ciubotariu, pot face diferența. Mediatizarea excesivă de care beneficiază Farul poate fi un dezavantaj pentru această echipă. Noi nu avem nimic de pierdut la meciul de vineri", a declarat "Colonelul".
Chiajna a fost spionată la meciul cu Sportul de președintele Farului, Mircea Crainiciuc.
"Concordia e o formație cu jucători tineri, muncitori, dar sunt și 4-5, precum Diniță, Oae, Cr. Ciubotariu, cu experiență, care ne vor face clipe grele. Însă nu-mi pun probleme în ce privește câștigătoarea meciului, care va fi, fără discuție, Farul. Trebuie să ne respectăm blazonul meci de meci. Numai prin victorii putem readuce spec-tatorii la stadion", a spus Crainiciuc.
Ambele echipe au ceva probleme pe partea stângă a apărării. La Farul, lipsește Pașcovici, accidentat, dar Gaston s-a descurcat bine la Giurgiu pe acest post. De cealaltă parte, fundașul stânga al Concordiei, Lungan (fost la Jiul Petroșani și CSM Rm. Vâlcea), este aproape de a semna cu o echipă din Ungaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Sport : Primul pas spre promovare
Pagina a fost generata in 0.319 secunde