Antrenorul secund al "marinarilor", Ion Barbu:

"Farul vrea să arate că știe să și atace"

900
Fotbaliștii de la FC Farul au intrat în febra meciului de sâmbătă, cu FCM Dunărea Galați, din runda a șasea a Ligii a II-a. Rezultatele din ultimele runde le-au fost favorabile "marinarilor", care doresc acum să le ofere suporterilor un nou motiv de bucurie.

Ieri, jucătorii Farului au fost protagoniștii tradiționalului meci-școală de la mijlocul săptămânii. Sub comanda antrenorului Ioan Sdrobiș, marea majoritate a componenților lotului au trecut la munca în teren, tehnicianul insistând atât pe "barajul" liniei defensive, cât și pe schemele de atac.
Într-un posibil 11 de start pentru jocul cu Dunărea Galați au fost introduși Zdrâncă, Husein, Vajou, Liviu Ștefan, Pașcovici, Scărlătescu, Buzea, Lucan, Bo-boc, Abuzătoaie și Rusu, în echipă mai intrând pe parcurs Mutulescu, Hurdubei și Lupu. În schimb, golgeterul Câmpeanu n-a participat la ședința de pregătire.
"Domnul Sdrobiș a preferat să-l menajeze pe Câmpeanu. El va juca în mod precis cu Dunărea, problemele sale medicale nu sunt complicate. Căutăm formula ideală. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, și va trebui să și atacăm. Sigur, nu vom neglija apărarea, ne dorim să nu primim gol, ar fi foarte bine să obținem o nouă victorie. Colaborez foarte bine cu jucătorii tineri, este o relație bazată pe respect reciproc", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul secund al Farului, Ion Barbu.
***
Fotbal Club Farul Constanța pune la dispoziția doritorilor de mișcare un teren sintetic cu nocturnă, la dimensiuni și standarde UEFA. Relații în privința ofertei de închiriere se pot obține la telefon 0241.61.61.42.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" au dezamăgit, adio titlu!
Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Mașina" de pumni
Pagina a fost generata in 0.8073 secunde