SuperLiga de rugby, etapa întâi

Farul, victorie dramatică (14-13) la Timișoara

812
Echipa RCJ Farul Constanța a debutat cu dreptul în ediția 2011 a SuperLigii de rugby. Formația antrenată de Cristian Brănescu a câștigat, cu scorul de 14-13 (3-10), partida cu RCM Timișoara, disputată, ieri la prânz, în deplasare, lăsând însă gazdelor punctul bonus defensiv.
"Marinarii" nu s-au descurcat prea grozav în prima repriză, permițându-le bănățenilor să conducă la un moment dat chiar cu 10-0. În partea a doua a jocului, Farul a dominat mai mult, a preluat conducerea, 14-13, dar a tremurat serios pe final, când Calafeteanu (Timișoara) a trimis în bară balonul, în min. 79, dintr-o penalitate de la 22 m!
Pentru RCJ Farul, au marcat namibianul Van Wyk McGrath (eseu), Cătălin Nicolae (două lovituri de penalitate) și Bezușcu (o lovitură de penalitate). De menționat faptul că echipa constănțeană n-a avut un transformer inspirat, Bezușcu ratând patru lovituri de penalitate, iar Nicolae, o transformare.
Iată și XV-le de start al Farului: Nicolae, Apostol, Van Wyk, Gheară, Carpenter, Bezușcu, Ivan, Vâlcu, Carpo, Mitu, Agiacai, Munteanu, Zapan, Turasvili, Boar.
Celelalte rezultate ale rundei: CSM București - Steaua București 12-28, CS U "Aurel Vlaicu" Arad - Dinamo București 0-28, Univer-sitatea Cluj - CSM Știința Baia Mare 10-41.
Clasament: 1. Baia Mare (5 p), 2. Steaua (5 p), 3. Dinamo (4 p), 4. RCJ Farul (4 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 2 aprilie, ora 11.00), "marinarii" vor juca, pe teren propriu, cu CSU Arad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Martie 2011
Stire din Sport : Farul e rănit, dar nu se predă
Miercuri, 23 Martie 2011
Stire din Sport : Fotbaliștii Farului pică pe capete
Pagina a fost generata in 0.4596 secunde