Farul și-a verificat boxerii pentru Cupa României

2135
Farul și-a verificat boxerii pentru Cupa României - b2af3a338e2ac3f0b4660943b79a49fa.jpg
Sala de box din Complexul Sportiv "Tomis" din Constanța a găzduit, timp de două zile, o gală de verificare rezervată cadeților, juniorilor și tineretului, la care au participat CS Farul, CSM Brăila și CSM Buzău.
Organizată de DJST Constanța, Asociația Județeană de Box și CS Farul, întrecerea a reprezentat un bun prilej de verificare pentru Cupa României pentru tineret de la Codlea (14 - 20 februarie), unde clubul constănțean va evolua cu cinci sportivi: Enver Amiș, Florin Panait (categ. 49 kg), Marin Burcea, Serhan Iaia (categ. 69 kg) și Denis Chiriță (categ. 75 kg).
La gala de la "Tomis", CS Farul (antrenori, Ilie Dascălu, Mihai Constantin și Marcelică Tudoriu) a participat cu 14 boxeri, câștigând Ștefan Marcu, Laurențiu Olteanu, Ismail Ianer (câte 2 victorii), Costel Burcin, Amiș Enver, Marin Burcea, Marius Țucă, Bogdan Burcin și Serhan Iaia. Au mai boxat Ionuț Petriș, Romel Danciu, Denis Chiriță și Andrei Vatră.
"Gala și-a atins scopul, pugiliștii Farului care vor evolua la Cupa României efectuând un antrenament util. Pe de altă parte, antrenorii constănțeni au avut prilejul să urmărească la lucru și alți boxeri de perspectivă", a declarat, pentru "Cuget Liber", arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța.
În prima zi, s-a detașat, prin evoluția sa, Enver Amiș, singurul care s-a impus prin KO. Ieri, s-au înregistrat și două abandonuri, iar un sportiv a fost oprit de medicul Minodor Popescu să mai boxeze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Sport : Nicolas Vajou a revenit la FC Farul
Pagina a fost generata in 0.2018 secunde