Farul și-a rezolvat problema portarilor

1677
3
Farul și-a rezolvat problema portarilor - macelaru-1311014175.jpg

Ceilalți doi goal-keeper-i, alături de Cornel Cernea, vor fi Dragoș Măcelaru și Florin Dobre, care ajung astăzi în cantonamentul de la Predeal.

După ce s-a despărțit pe cale amiabilă de Dan Zdrâncă, iar pe Alexandru Răuță nu mai contează, FC Farul mai avea la dispoziție un singur portar, Cornel Cernea, astfel că întărirea acestui post era prioritară.
Ieri, problema s-a rezolvat. Giani Nedelcu, patronul clubului constănțean, a declarat, pentru "Cuget Liber", că a căzut de acord cu Steaua pentru revenirea la Farul a lui Dragoș Măcelaru, în vreme ce al treilea goal-keeper va fi Florin Dobre, care rămâne la club, după ce, la un moment dat, se pusese problema rezilierii pe cale amiabilă a contractului său. În vârstă de 26 de ani și înalt de 1,98 m, Dobre se află de mai mulți ani la Farul, de când echipa juca în Liga 1, iar Florin era rezervă a lui George Curcă. În ultimul timp însă, portarul a stat pe margine din pricina unei accidentări serioase.
O variantă pentru postul de portar era și Andrei Vlad (27 de ani), de la Dinamo II, care a evoluat însă și la Petrolul, UTA, Concordia Chiajna, FCM Târgoviște, Gloria Bistrița sau CSM Ploiești, fiind luat, în câteva rânduri, și la echipa mare a lui Dinamo, când "câinii roșii" aveau probleme cu portarii. Diriguitorii Farului au discutat cu Vlad încă de la meciul amical jucat la Călărași, dar Nedelcu ne-a spus că, în condițiile înregimentării lui Măcelaru și Dobre, soluția Vlad nu mai e de actualitate.
"Strategia noastră este ca pe fiecare post să avem un jucător cu experiență și câțiva băieți de 20 - 22 ani, care să crească pe lângă el", a completat Nedelcu.

Lot de 19 jucători la Predeal
"Marinarii" au ajuns la Predeal ieri, cazându-se la "Pensiunea 107", aflată lângă "Cioplea". Antrenorii Marian Pană, Ion Barbu și Valentin Covaciu au deplasat un lot de 19 jucători: Cernea - portar; Nițescu, L. Ștefan, Nicolau, Buzea, R. Oprea, Sescioreanu - fundași; Husein, Chehaia, Al. Moldovan, Sascău, Păduraru, Stăncioiu, I. Lupu - mijlocași; Șt. Ciobanu, M. Tănasă, Gh. Badea, Paraschiv, Bubuleandră - atacanți.
"În cursul acestei săptămâni,s-ar putea să mai apară la echipă câțiva jucători. Păduraru a acceptat noile condiții contractuale, astfel că este în lot", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcel Lică, președintele FC Farul.
Până sâmbătă, tehnicienii "marinarilor" au programat câte două antrenamente pe zi, primul între orele 11 și 12,30, la teren, iar al doilea de la ora 18, pe traseu.

Amical cu Vișina Nouă
Constănțenii vor disputa în timpul stagiului trei partide amicale, primele două urmând a se juca duminică, 24 iulie, de la ora 11, cu echipa de ligă inferioară Vișina Nouă, și miercuri, 27 iulie, cu o formație din Republica Moldova. Ultimul amical a fost programat vineri, 29 iulie, pe drumul de întoarcere la Constanța.



Comentează știrea

FARIST TRIST
18 iulie 2011
...

Acum jucam amical cu Visina Noua...si in 2 ani o sa ne batem cu viitorul cobadin ... Suntem vai de .... Noastra!

giani
19 iulie 2011
vesti noi

nicusor constantinescu si mazare si+au dat acordul sa investeasca fiecare cate 1 milion de euro in echipa fc farul pentru a sprijini clubul reprezentativ al constantei. astfel, hcm si vcm nu vor mai avea bugete de cate 3 milioane de euro fiecare, ci doar de doua milioane, in timp ce farul va primi un sprijin de 2 milioane de euro. vedeti ce usor se poate face rost de bani?

fcfc
19 iulie 2011
cu lotul asta vrem sa promovam?

hai sa fim seriosi sa zicem mesri daca scapam de la retrogradare cu lotul asta , promovarea e numai in mintea vrajitorului aia de giani care prosteste toata lumea pe unde apuca , harneala deaia de cioara de bucuresti

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Sport : Farul testează un mijlocaș sucevean
Pagina a fost generata in 0.3055 secunde