Farul și-a fixat patru dintre meciurile amicale din Turcia

2472
1
Farul și-a fixat patru dintre meciurile amicale din Turcia - ee0082f06a1c3cb966ede639ddfd1e44.jpg
Pe perioada stagiului din Antalya, care se întinde până pe 11 februarie, "marinarii"
vor susține șase partide de verificare. Seria va fi începută duminică, 31 ianuarie.

Patru dintre cele șase meciuri sunt cunoscute deja. Primul se joacă duminică, 31 ianuarie, de la ora 15,30, cu echipa sud-coreeană FC Gyeongnam.
Urmează, pe 2 februarie, Farul - FC Amkar Perm (locul 13 în prima ligă a Rusiei), pe 4 februarie, Farul - FC Krylia Sovetov Samara II (Rusia), și pe 6 februarie, Farul - NK Hrvatski Dragovoljac (locul cinci în a două ligă a Croației, la finele turului). La formația ex-iugoslavă a jucat, în sezonul 2000/2001, pentru patru meciuri (înainte de a pleca la Standard Liege), și celebrul Robert Prosinecki.
Ultimele două partide amicale ale "marinarilor" sunt pe 9 și 10 februarie, dar adversarii încă nu au fost stabiliți.
Ajunși, miercuri după-amiază, în Antalya, constănțenii au început pregătirea, efectuând câte două antrenamente pe zi, între orele 9,30 - 11 și 15,30 - 17.
"Avem condiții foarte bune de cazare și pregătire, iar antrenamentele decurg favorabil. Băieții lucrează fără probleme și ne bucurăm că nu avem niciun accidentat. Gazonul terenului pe care ne pregătim e ireproșabil, biliard", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vicențiu Iorgulescu, managerul general al Farului și conducătorul delegației fariste.
Ultima achiziție a echipei constănțene, fundașul central Dan Gelu Ignat (23 de ani), a declarat: "Mă bucur că am semnat cu Farul, un club cu tradiție în fotbalul românesc. Voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să promoveze. Îmi doresc foarte mult să joc în Liga 1 și sper ca, în vară, să facem fericiți suporterii constănțeni".

Comentează știrea

honda auto fair
1 iunie 2014
honda auto fair

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda auto fair http://hondaautofairs.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7404 secunde