În week-end, etapa a treia a Diviziei Naționale de rugby

Farul nu vrea să naufragieze pe Bega, Brănescu înfruntă campioana

2491
Farul nu vrea să naufragieze pe Bega, Brănescu înfruntă campioana - db26fe44e57fcb1474e4094247b0252e.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă a deschis stagiunea cu o victorie cu tot cu bonus, RCJ Farul nu a convins în meciul cu Poli Iași. Prestația ezitantă este, însă, explicabilă, pentru că formația de la malul mării se află în plin proces de reconstrucție.

După ce s-au bucurat de sărbătorilor pascale, rugbiștii de la RCJ Farul și-au reluat antrenamentele, în vederea partidei de la Timișoara, cu RCM, întâlnire contând pentru etapa a treia a Diviziei Naționale 2010, Grupa B.
"Marinarii" merg încrezători în Banat, dar misiunea lor nu se anunță deloc ușoară. Gazdele vin după două înfrângeri în deplasare, la Iași și Petroșani, de unde s-au ales, însă, de fiecare dată, cu punctul bonus defensiv, semn clar că este foarte greu să le înscrii patru eseuri.
Antrenorii Farului, Mircea Paraschiv și Sorin Trancă, și-au mobilizat elevii pentru acest examen dificil. Echipa este în reconstruc-ție, s-a dat credit tineretului, iar acest lucru s-a resimțit în jocul cu Poli Iași, câștigat cu 31-9, la Constanța. "Alb-albaștrii" ocupă locul doi în clasamentul Grupei B, cu cinci puncte, Timișoara e pe 5 (2 p), iar acest lucru ar putea constitui un ușor avantaj la capitolul moral pentru Carpo și compania.
Meciul RCM Timișoara - RCJ Farul se joacă sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11.00. Celelalte întâlniri din grupă sunt Poli Iași - Steaua și RC Bârlad - Știința Petroșani.
Cu mult interes este așteptată și partida dintre CSM București și CSM Știința Baia Mare (sâmbătă, ora 11.00, în direct la TVR 2; stadion "Arcul de Triumf"), unde tânăra formație gazdă, antrenată de constănțeanul Cristian Brănescu, înfruntă campioana en-titre.

Meciul de la Bârlad, pe 3 mai
Site-ul oficial al Federației Române de Rugby, frr.ro, informează că partida dintre RC Bârlad și RCJ Farul Constanța, restanță din etapa întâi a Diviziei Naționale, Grupa B, a fost reprogramată pentru data de 3 mai, de la ora 11.00.
v v v
International Rugby Board a anunțat că partidele IRB Nations Cup, turneu găzduit de București, se vor desfășura în zilele de 11, 15 și 20 iunie. Echipele participante și programul competiției încă nu au fost date publicității, dar, din câte se pare, nu vor lipsi selecționatele Georgiei și Scoției A.
În schimb, forul internațional a desemnat arbitrii care vor oficia la IRB Nations Cup. Aceștia sunt Marius Jonker (Africa de Sud), Bryan Arciero (Canada), Aruna Ranaweera (SUA) și Neil Paterson (Scoția).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Aprilie 2010
Stire din Sport : Promovarea a devenit Fata Morgana
Vineri, 02 Aprilie 2010
Stire din Sport : Victorie pentru președinte
Pagina a fost generata in 2.7793 secunde