Farul nu va putea deplasa suporteri la Ploiești

2601
Farul nu va putea deplasa suporteri la Ploiești - 74cf190d5c38c1a052d96e4ad0ec10fd.jpg
FC Farul nu va putea fi încurajată de galerie la Ploiești, la meciul cu Petrolul. În urma sesizării clubului constănțean, Federația Română de Fotbal a lăsat în sarcina factorilor locali (Jandarmeria, Poliția Comunitară, clubul gazdă) responsabilitățile organizatorice și luarea deciziei în privința posibilității de a-i găzdui pe suporterii constănțeni.
Răspunsul, primit ieri de Farul, a fost că Petrolul nu are cum să asigure condiții pentru galeria oaspeților, astfel că, lucru definitiv, "marinarii" nu vor putea deplasa un grup organizat de suporteri la Ploiești. Miercuri, constănțenii trimiseseră o nouă înștiințare Petrolului cum că doresc să vină cu 100 de fani la meci.
"Ne pare rău de situația creată, dar trebuie să ne conformăm acestei decizii. Am luat deja legătura cu liderii grupurilor de suporteri și le transmitem și pe această cale fanilor noștri, cu regret, să nu mai facă pregătiri de deplasare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Constantin Stamate, directorul de organizare al Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3855 secunde