Un rugbist constănțean se reîntoarce pe litoral

Farul l-a transferat pe Alexandru Vâlcu

1208
Farul l-a transferat pe Alexandru Vâlcu - 1641f1f35958fb9f997939810f065c78.jpg
După ce i-a "repatriat" pe Munteanu, Petreanu, Zainea și Zapan, RCJ Farul Constanța continuă campania de achiziție de tineri jucători. Ultimul rugbist care urcă pe corabia "marinarilor" este Alexandru Vâlcu.

Clubul RCJ Farul Constanța și-a întărit lotul, după ce a reușit să-l transfere pe Alexandru Vâlcu. În vârstă de 22 de ani, rugbistul este născut la Constanța, dar a jucat, în ultimele sezoane, la Dinamo București (juniori și seniori), apoi la CSM București, echipă unde a lucrat tocmai sub comanda actualului antrenor al "marinarilor", Cristian Brănescu.
Vâlcu evoluează în linia a II-a, linia a III-a, închidere. El a semnat cu Farul un contract valabil pe durata a doi ani.
Noul jucător al Farului este și component al selecționatei Stejarii București, a jucat în actuala ediție a Challenge Cup și va veni la Constanța peste zece zile.
"Am reușit transferul unuia dintre jucătorii pe care mi i-am dorit foarte mult. Este tânăr, ambițios, se întoarce acasă cu dorința de a face performanță. De asemenea, suntem în tratative și cu alți sportivi, sperăm să ni se alăture cât mai curând", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Brănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul și-a reluat pregătirile
Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Nu mai luați Farul la mișto!"
Pagina a fost generata in 0.4104 secunde