Farul II - CSM Medgidia deschide etapa întâi a Ligii a III-a

1354
Ediția 2009/2010 a Ligii a III-a la fotbal începe vineri, 21 august, cu șase echipe din județul Constanța la start: Farul II, CS Eforie, Callatis Mangalia, CSM Medgidia, Oil Terminal și Viitorul Constanța.
Oil Terminal este nou-promovată, iar Viitorul Constanța a rezultat în urma fuziunii dintre echipa Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" și CS Ovidiu (care a ratat barajul de promovare în Liga a II-a). Viitorul își susține meciurile de acasă la Ovidiu. Printre constănțence nu se mai regăsește Portul, care, din pricina problemelor financiare, nu s-a înscris în campionat, urmând a evolua în Liga a IV-a.
Ora de start a etapei de vineri este 18, însă Farul II - CSM Medgidia se va juca de la ora 11, pe terenul SNC, "marinarii" solicitând devansarea întrucât, în aceeași zi, de la ora 19, mai organizează un meci pe teren propriu, Farul - Concordia Chiajna.
Partidele celorlalte echipe constănțene din prima rundă sunt Utchim Găești - CS Eforie, Oil Terminal - Petrolul Berca și ACS Berceni - Callatis. CS Viscofil - Viitorul Constanța a fost amânată, la cererea oaspeților, care au trei jucători (Răvoiu, I. Posteucă și I. Florea) convocați la o acțiune a echipei naționale de fotbal pe plajă. Astăzi, de la ora 11, pe terenul "Voința" din Constanța, Viitorul susține un meci amical cu Delta Tulcea.
Restul meciurilor de vineri sunt: Partizanul Merei - Viitorul Însurăței, Viitorul Ianca - CS Tunari, AS Domnești - Viitorul Chirnogi și Unirea Slobozia - Dunărea Călărași.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde