Sâmbătă, de la ora 11, "marinarii" joacă la Tulcea

Farul aruncă plasa în Deltă

1426
Farul aruncă plasa în Deltă - 591052017c12c3277d83b0b437c13302.jpg

Articole de la același autor

Aflați pe o poziție la mijlocul clasamentului, constănțenii merg să pescuiască puncte din fieful echipei de pe locul șapte.
FC Farul abordează jocul de sâmbătă, de pe terenul Deltei Tulcea, din etapa a 13-a a Ligii a II-a, cu un moral bun. Băieții lui Sdrobiș sunt pe locul nouă în clasament și vin după o partidă câștigată, cu Steaua II, în care au înscris în premieră în acest campionat două goluri într-un meci.
Sâmbătă, "marinarii" își pun speranțe în apărarea de fier pe care o au, cea mai bună din campionat, dar spun că nu vor neglija nici faza ofensivă.
"Prima regulă la un joc în deplasare e să nu iei gol. Astfel stând lucrurile, te poți ocupa și de atac. Spații în defensiva gazdelor vor exista, pentru că Tulcea e o echipă care practică un fotbal deschis, frumos, combinativ. Ne mulțumește și un egal, dar vom încerca să obținem mai mult de un 0-0, dovadă că echipa va fi probabil cea din meciul cu Steaua II, cu Liviu Ștefan pendulând între apărare și atac", a declarat președintele Farului, Relu Damian.

Meci "ciudat" acum doi ani
"Am și o revanșă de luat, după ce, acum două campionate, pe când eram președinte la FCM Bacău, am pierdut cu 0-5 meciul de la Tulcea, după ce avusesem o serie de nouă partide fără înfrângere. A fost un meci ciudat atunci, la fiecare acțiune a Deltei era pericol la poarta noastră. Anul trecut, tot cu Bacăul, n-am apucat confruntarea de la Tulcea, în ultima etapă, întrucât echipa noastră a fost retrasă din campionat"
Relu Damian,
președinte FC Farul

Formația probabilă a Farului: Al. Răuță - Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan (cpt.), Vajou, Pașcovici - Scărlătescu, Parfenie, Ad. Câmpeanu, I. Lupu - B. Rusu.
Arbitrează Andrei Chivulete (București); asistenți, Ciprian Geambazu (Bușteni), Ionel Dumitru (Gherghița); rezervă, Florin Macovei (Galați); observatori, Alexandru Crișan (București), Mircea Stănișteanu (Vaslui).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul se teme de ce-i mai rău
Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Experiența "Hexagon"
Marţi, 16 Noiembrie 2010
Stire din Sport : La Farul, cel mai bun atac e apărarea
Pagina a fost generata in 0.565 secunde