SuperLiga de rugby

Farul ar prefera să joace cu Steaua în semifinale

411
Farul ar prefera să joace cu Steaua în semifinale - mingerugbysportlocal01-1319748677.jpg

Articole de la același autor

Aflată pe locul trei în clasament, RCJ Farul se pregătește pentru meciul din semifinalele SuperLigii de rugby.

Indiferent de rezultatele înre-gistrate în ultima etapă a sezonului regulat, "marinarii" nu mai pot urca pe una dintre primele două poziții, adjudecate de Știința (1) și Steaua (2), așa că, pentru calificarea în marea finală, vor juca pe teren străin, la Baia Mare sau la București.

Mâine, de la ora 11, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, RCJ Farul va întâlni pe CSM București, iar o victorie i-ar asigura locul trei, la care mai tânjește însă și RCM Timișoara.

"Ne așteaptă o nouă partidă în SuperLigă, pe care o vom trata cu toată responsabilitatea și pe care trebuie să o câștigăm, pentru a ne consolida locul trei. Avem mici probleme cu accidentările, pe care cred însă că le vom rezolva până la ora jocului. În ceea ce privește adversara din semifinale, cred că ar fi mai bine să jucăm cu Steaua", a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", antrenorul Farului, Cristian Brănescu.

Iată și programul complet al rundei a XIV-a: sâmbătă, ora 11.00: CSM București - RCJ Farul, U Cluj - CSU Arad; ora 15.00: RCM Timișoara - Dinamo; duminică, ora 15.00: Știința Baia Mare - Steaua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Sport : Cine sunt campionii saltelelor
Miercuri, 26 Octombrie 2011
Stire din Sport : FC Farul nu se sperie de Delta Tulcea
Pagina a fost generata in 1.6516 secunde