Farul a terminat la egalitate cu FC Voluntari 2

194
Farul a terminat la egalitate cu FC Voluntari 2 - farulegal-1611931200.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa a încheiat joi la egalitate, scor 0-0, ultima partidă de verificare din cantonamentul de la Bucureşti disputată împotriva echipei a doua a celor de la FC Voluntari.

„Sunt supărat că s-a accidentat Răzvan Greu și acest lucru este singurul care mă supără. Probabil că are ceva muscular, dar mă deranjează că terminăm cantonamentul cu această accidentare”, a spus antrenorul Ianis Zicu.

În celelalte meciuri amicale disputate în cadrul cantonamentului din capitală, constănțenii au obținute trei victorii clare, 5-0 cu FC Voluntari 2, 3-0 cu Unirea Slobozia și 6-0 cu Dinamo 2 București. După jocul de joi, forbaliştii de la malul mării au revenit la Constanța, unde se vor pregăti pentru debutul oficial din acest sezon, care va avea loc pe 10 februarie, împotriva formației din Liga 1, Chindia Târgoviște, în optimile Cupei României. Până atunci, vor disputa un ultim joc de verificare cu FC Viitorul 2, pe 3 februarie. Prima partidă din campionat în 2021 este programată pe 20 februarie, împotriva celor de la Dunărea Călărași, în deplasare, în etapa a 16-a a Ligii a 2-a.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.611 secunde