Farul a renunțat la transferul lui Gârlă

2561
Farul a renunțat la transferul lui Gârlă - eb2b32ca42155c30f99f19a77c1c807c.jpg
În săptămâna premergătoare derby-ului Seriei I a Ligii a 2-a, dintre FC Farul și Victoria Brănești, conducerea grupării constănțene a anunțat că renunță la transferul lui Valerian Gârlă, fotbalist care a evoluat în prima divizie, în tricoul Universității Craiova.

Sosit, luna trecută, pe litoral, Valerian Gârlă n-a făcut mulți "purici" la FC Farul, mijlocașul dreapta, în vârstă de 23 de ani, părăsind corabia "marinarilor".
"Jucătorul nu a putut fi transferat în timp util. Au fost probleme legate de documentele sale, care, neputând fi rezolvate, i-au determinat pe șefii Farului să renunțe la achiziția sa", a declarat ofițerul de presă al FC Farul, Nicolae Dolea.
Altfel, echipa se pregătește pentru meciul cu Brănești, unul în care constănțenii nu au decât varianta victoriei. Începând de ieri, sub comanda tehnicianului Ștefan Stoica, fotbaliștii Farului efectuează doar câte un singur antrenament pe zi, de la ora 13.00. Lipsește de la pregătiri portughezul Chico, în timp ce Ignat a depășit perioada de refacere, dar se antrenează separat.
În ceea ce-l privește pe sârbul Momir Desnica (31 de ani; stoper), venit în probe la începutul săptămânii, "Mourinho" nu a luat, încă, nicio hotărâre.
Astăzi, la ora 12.00, la sediul clubului, antrenorul Ștefan Stoica va susține o conferință de presă, iar o oră mai târziu, echipa va intra în cantonament.

Sâmbătă, arbitrează Adrian Comănescu
Meciul FC Farul - Victoria Brănești se joacă sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul "Farul". Arbitrează Adrian Comănescu, asistat la cele două linii de Florin Păunescu și Nicolae Dobrică, toți din Râmnicu Vâlcea. Rezervă - Daniel Decă (Brăila). Observatori - Costin Toma (Piatra Neamț) și Nicolae Lupescu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9944 secunde