Farul a ratat un amical cu Unirea Urziceni

793
1
Farul a ratat un amical cu Unirea Urziceni - b56a4eea3b495db226888f2f89e7678f.jpg

Articole de la același autor

În condițiile în care meciul de Cupă al Farului, de la Tulcea, a fost mutat joi, 10 septembrie, constănțenii își doresc și un amical în acest week-end. În acest sens, au fost contactate Unirea Urziceni și Steaua, echipe apropiate de Constanța, dar ambele au refuzat. Campionii își fixaseră cu doar jumătate de oră înainte o întâlnire cu Petrolul, în vreme ce Steaua a avut pauză de la meciul cu Dinamo până ieri. S-ar putea însă ca Farul să joace totuși o partidă de verificare, cu Pandurii Tg. Jiu, mâine după-amiază, la București sau la Pitești.
Mâine, antrenorul Marius Șumudică va fi prezent în Regie, la meciul Sportul Studențesc - FC Snagov, pentru a spiona ambele echipe, adversarele Farului din următoarele două etape ale Ligii a II-a. Șumudică a spus că partida cu Petrolul va fi reprogramată probabil la finele lunii decembrie, dar nu este exclus ca disputa să aibă loc totuși miercuri, 16 septembrie.

Comentează știrea

binXRNIhSQxLPqYDkr
1 octombrie 2014
dKGzFsQepUVRgFwo

gUtt1W pwuhpaxsuiia, [url=http://tpmbcuhepfuz.com/]tpmbcuhepfuz[/url], [link=http://ihilzvjskbze.com/]ihilzvjskbze[/link], http://xttdyhxyztei.com/

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 August 2009
Stire din Sport : Am ajuns de râsul curcilor!
Pagina a fost generata in 1.6466 secunde