Farul a încheiat cu victorie seria meciurilor amicale (galerie foto)

3087
Farul a încheiat cu victorie seria meciurilor amicale (galerie foto) - 97d810f41d48561d74719865ce0841ef.jpg
"Marinarii" au trecut cu 2-1 și de CS Eforie (Liga a III-a), dar evoluția lor nu a fost strălucită. Antrenorul Ștefan Stoica spune că alta va fi fața Farului începând de duminică, din prima etapă a returului.

În ultimul amical înaintea începerii campionatului, constănțenii au preferat să joace, sâmbătă, pe terenul doi, protejând în continuare arena centrală. Antrenorul Ștefan Stoica a început întâlnirea cu CS Eforie în aceeași alcătuire și în același sistem, 4-1-4-1, ca în disputa precedentă, cu Unirea Slobozia, lipsind doar Chico, accidentat, care a fost înlocuit ca unic vârf de Pantelie.
"Marinarii" au bătut cu 2-1, golurile lor marcându-le Păcuraru (min. 13 - șut din careu, după pasa lui Bogdan Andone) și Doicaru (min. 64 - cap la centrarea lui Soare), dar nu au convins, fiind săraci în realizări. Eforie a egalat la unu, iar în partea secundă, când Farul a schimbat echipa, a avut și o bară, la 1-1.
"Meciurile cu echipele mai mici întotdeauna au fost mai urâte. Ei vin cu ambiție, iar jucătorii noștri știu că, orice ar face, tot înving. Pe de altă parte, obiectivul meu în această perioadă nu e să câștigăm un meci cu o formație de Liga a III-a. Mă interesează cum se descurcă băieții pe fond de oboseală. Am folosit câte o echipă în fiecare repriză, iar, înainte de partidă, jucătorii au făcut viteză și forță. Duminică, va fi un alt meci, un alt ritm, o altă echipă. Cu siguranță, Farul e gata de debut, iar eu sunt foarte optimist", a declarat Stoica.
După pauză, "Mourinho" a jucat în 4-4-2, folosindu-i atât pe cei doi jucători care rămăseseră în probe, Gugu (fundaș dreapta) și Gârlă (mijlocaș central), cât și pe Ene, întors de la Astra. Deși pe Gârlă l-a schimbat după 16 minute, tehnicianul a anunțat că îl va păstra în lot, în vreme ce la Gugu a renunțat.
"Pe Gârlă îl cunosc bine. Celălalt va pleca. Toți au fost proști că nu l-au descoperit până acum, la 27 de ani, numai noi suntem deștepți", a spus Ștefan Stoica.
Vlas și Ninu s-au accidentat în finalul reprizei întâi. Stoperul s-a resimțit după o lovitură primită la genunchi în amicalul cu Slobozia, dar nu e în pericol să rateze partida cu Dunărea Giurgiu.

***

FC Farul - CS Eforie 2-1 (1-1)
Au marcat: Păcuraru (13), Doicaru (64) / Roșu (45)

FC Farul (antrenor, Ștefan Stoica): repriza întâi: Vlas (45+1 Sardescu) - Mățel, Ninu, Larie, Gaston - B. Teekloh - Cristocea, Păcuraru, B. Andone, Mansur - Pantelie; repriza a doua: Sardescu - Gugu, Ignat, Tudorache, M. Soare - D. Prodan, Gârlă (62 M. Ene), Pătrașcu, C. Matei - Andrade, Doicaru.

CS Eforie (antrenor, Gabriel Șimu): Gândac - Della (85 Prisăcariu), L. Croitoru, Fugaru (73 Angelis), Dragomir - Chehaia (25 Leonte), Potoșcă, L. Chirilă, R. Ilie (46 M. Petre) - Nedelea (50 Pelican), Roșu (75 Gerea).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Sport : Chico revine miercuri la pregătirea Farului
Pagina a fost generata in 0.4898 secunde