Farul a făcut instrucție cu Timișoara

1008
Farul a făcut instrucție cu Timișoara - a5ed8b31c4110b21f8a872cf19f18c1d.jpg
Echipa constănțeană a câștigat cu 44-13 meciul din etapa a doua a play-off-ului Ligii Naționale de rugby, de pe terenul lui RCM Timișoara, și a urcat pe locul trei în clasament.

Prima partidă de la re-luarea campionatului le-a adus constănțenilor o victorie cu punct bonus ofensiv la Timișoara, 44-13. Gazdele au deschis scorul, după o lovitură de pedepsă a lui Bizo, conducând astfel cu 3-0. A fost însă singurul moment al partidei în care timișorenii s-au aflat în avantaj, Farul revenind și nemaicedând inițiativa până la final. În repriza a doua cel puțin, constănțenii au înscris 27 de puncte, iar gazdele doar cinci.
Prima parte a meciului s-a încheiat cu 17-8 pentru oaspeți, după eseurile lui Apostol și Alvin Tavana, transformate de Lazăr, care a punctat și dintr-o lovitură de pedeapsă. Pentru RCM a mai înscris până la pauză Căpățână (eseu).
În partea secundă, Farul a continuat asaltul, Nicolae, Mitu și Natriașvili reușind noi eseuri, iar Lazăr, cu transformările lor și cu două lovituri de pedeapsă, ducând scorul la 44-8 în favoarea constăn-țenilor. Rezultatul final, 44-13, l-a stabilit Vlădeanu, care, în ultimele minute, a redus din handicap în urma unui eseu.
"Sunt mulțumit de evoluția băieților, care au respectat ce le-am cerut", a declarat an-trenorul Farului, Mircea Paraschiv. "Am jucat mult la mână, lucru care ne-a ajutat", a spus și unul dintre remarcații constănțenilor, noua achiziție Rambo Tavana.
În celelalte meciuri ale etapei secunde din play-off s-au înregistrat rezultatele: CSM Știința Baia Mare - CSU "Aurel Vlaicu" Arad 54-13 și Steaua - Dinamo 32-25.
Clasament: 1. Baia Mare - 59p, 2. Steaua - 57p, 3. Farul - 45p, 4. Dinamo - 42p, 5. Arad - 27p, 6. Timișoara - 23p.
Etapa viitoare (sâmbătă, 7 august): Arad - Timișoara, Dinamo - Baia Mare, Farul - Steaua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3565 secunde