Fără precedent la rugby! Recordul Cleopatrei în turneul de la București

671
3

Articole de la același autor

Tinerii rugbiștide la CS Cleopatra Mamaia au pornit cu dreptul în returul Campionatului Național de juniori U17, înregistrând un succes categoric pe stadionul "Parcul Copiilor" din București, împotriva celor de la CN "Aurel Vlaicu". 


Formația de pe litoral, pregătită de antrenorii Victor Bezușcu, Onal Agiacai și Marius Codea, s-a impus cu scorul de 26-0 și și-a îndeplinit obiectivul stabilit: victoria cu punct bonus ofensiv. În urma acestui succes CS Cleopatra se menține pe poziția secundă a clasamentului, în spatele CSS-ului Bârlad, dar înaintea cluburilor din București: CSM, CT "Dinicu Golescu" și CN "Aurel Vlaicu". 


"Băieții au jucat foarte bine și nu le-au dat nicio șansă adversarilor. Este foarte bine că am început returul cu o victorie, fiindcă avem un obiectiv de atins și trebuie să ne mobilizăm exemplar. Urmează un meci foarte important, etapa viitoare, cu CSS Bârlad, iar dacă ne vom impune cu punct bonus, vom putea trece pe prima poziție. Fiind pe teren propriu, așteptăm toți iubitorii rugby-ului alături de noi, să susținem echipa locală. Cu siguranță va fi un spectacol sportiv de calitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


Runda următoare, programată sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 14.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", CS Cleopatra primește vizita liderului CSS Bârlad. 


O evoluție remarcabilă a înregistrat și echipa de rugby în X a clubului, formată din sportivi sub 16 ani, care a reușit să câștige etapa a IV-a a Campionatului Național U16, acumulând patru victorii, fără a încasa vreun eseu. În total, au marcat nu mai puțin de 172 de puncte: 43-0 cu CN "Aurel Vlaicu", 62-0 cu LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, 41-0 cu CSM București și, în finală, 27-0 cu CSS 2 Baia Mare. 


"Și la rugby în 10, echipa s-a mișcat excelent. Am reușit ceva greu de găsit în analele rugby-ului juvenil românesc: au marcat peste o sută de puncte fără a încasa vreunul! Mai sunt două etape din campionat, însă suntem lideri detașați, învingători în precedentele patru runde, și chiar dacă nu ne-am mai prezenta la cele rămase, tot am deveni campioni. Rezultatele excelente de la rugby în X și rugby în XV sunt rodul efortului colectiv realizat de antrenorii Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase, care merită felicitați. Cu toate acestea, la rugby în XV, greul abia acum începe", a completat Vasile Chirondojan. 


După un week-end plin de satisfacții, jucătorii de la CS Cleopatra s-au trezit dis-de-dimineață pentru a lua parte la o acțiune de ecologizare pe plaja din stațiunea Mamaia, mai exact pe porțiunea dintre Complexul "Cleopatra" și Hotel Malibu. Înarmați cu saci menajeri și multă răbdare, sportivii au reușit să curețe o bucată de plajă sufocată de ambalaje și sticle de plastic. 


"Avem frecvent astfel de activități. Dacă toată lumea ar pune mână de la mână și ar ajuta, poate ar deveni toți mai responsabili și nu ar mai arunca gunoaiele la întâmplare", a spus Victor Bezușcu, antrenorul coordonator al grupării din Mamaia. 


Comentează știrea

RC Cleopatra
17 aprilie 2018
Deci...

... Tutu a scos sportivii sa curete plaja din fata Complexului Cleopatra. Angajatii Complexului sunt plecati la pescuit hamsie si nu se pot ocupa cu ecologizarea. E mai usor sa-i obligi pe copii aia sa munceasca pe gratis pentru tine!

Dobrogean
17 aprilie 2018
Rugby si curatenie

Nu vad nimic rau ca echipa de rugby a CS Cleopatra a iesit la adunat gunoaie de pe plaja(daca nu ne civilizam ca popor..au trecut 28 de ani de la Revolutie si...DEGEABA.)cat despre Rugby...sa mergem sambata sa-i sustinem pe baietii de la U17 fiindca au un meci important cu cei de la CS Barlad...unde sunt ziarele si televiziunile locale sa transmita si sa scrie despre acesti tineri rugbysti...NIMIC...Doar Cuget Liber ce scrie....Cum sa vina copii spre rugby daca nu se promoveaza acest sport minunat.La TV local si national fotbal,fotbal si iar fotbal,la TV local vedem ce vedem si la TV national in loc sa transmita mai mult din competitiile locale(asa ar fi normal)Mai ne miram ca nu vin copii spre sport si stau toata ziua cu telefoanele si tabletele in mana!!!

rugby
17 aprilie 2018
Pai,

n-ar scrie nici Cuget Liber nimic despre Cleopatra daca Tutu nu-i atingea pe baieti (Mihalache, Cheles etc) cu cate o portie de hamsie la malu' marii! Daca tot "invata sa faca lucruri utile si pt comunitate", de ce n-au facut-o pe plaja Modern, de exemplu? Sau la Cazino Mamaia. :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.308 secunde