Fanii maghiari, iritați după ce au primit pliante cu steagul Ungariei prezentat greșit

116
1
Fanii maghiari, iritați după ce au primit pliante cu steagul Ungariei prezentat greșit - suporterievz-1413046844.jpg

Articole recomandate

Fanii maghiari veniți cu trenul la București, azi, în gara Băneasa, le-au făcut semne obscene jandarmilor și au strigat "Slugilor!", după ce au primit pliante informative în care steagul Ungariei este prezentat greșit, cu culoarea roșie în partea de jos.

Pliantele au fost împărțite la filtrul făcut de Jandarmerie înainte de urcarea suporterilor în autobuzele RATB care îi transportă la Arena Națională, pentru meciul de fotbal România-Ungaria.

În pliante au fost tipărite regulile pe care suporterii trebuie să le respecte în București, implicit în incinta stadionului, amenzile care vor fi date în cazul în care încalcă legile românești și informații despre Fan Zone-ul de la Arena Națională și despre traseul Budapesta-București.

Pe prima pagină a pliantului, steagul Ungariei este prezentat greșit, cu culoarea roșie în partea de jos și cu cea verde în partea de sus, ceea ce a provocat nemulțumirea fanilor maghiari. Aceștia au strigat, în maghiară, "Slugilor!" și au arătat semne obscene către jandarmi, iar unii dintre ei au aruncat pliantele, scrie mediafax.ro

Comentează știrea

teodor
11 octombrie 2014
job

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Stire din Sport : UPDATE / România-Ungaria, 1-1
Pagina a fost generata in 2.935 secunde