Familia sportului constănțean, alături de Mărțișor Hondrilă!

918
3
Familia sportului constănțean, alături de Mărțișor Hondrilă! - sport2-1390847577.jpg

Articole de la același autor

Trecerea în neființă a profesoarei Maria Hondrilă a provocat multă tristețe nu numai în rândul dascălilor constănțeni, ci și în familia sportului constănțean. Astfel, multe personalități au transmis, prin intermediul ziarului nostru, mesaje de condoleanțe fostului antrenor al echipei de baschet Farul Constanța, Mărțișor Hondrilă, în aceste clipe de mare încercare. 
 Octavian Tileagă: "Sincere condoleanțe, Mărțișor! Îmi pare nespus de rău. Dumnezeu să o odihnească în pace!" 
 Elena Frîncu: "Sincere con-doleanțe, sunt alături de tine, Măr-țișor. Dumnezeu să o odihnească în pace, ai grijă de tine, fii puternic, așa cum te cunoaștem noi, prietenii tăi!" 
 Nicolae Forminte: "Sincere condoleanțe și Dumnezeu să o odihnească!" 
 Marcel Cîmpeanu: "A plecat în ceruri un profesor și un om de excepție. Nu pot exprima în cuvinte regretul pentru pierderea profesoarei Hondrilă. Dumnezeu să o ierte!" 
Mesaje de condoleanțe au mai transmis profesorii Vasile Nicoară și Gheorghe Moraru, director, respectiv director adjunct al Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", Ilie Floroiu și echipa sa de la CS Farul, Claudiu Teliceanu și colegii săi de la DJST Con-stanța, foști elevi sau foști colegi ai profesoarei Maria Hondrilă. 
 Ion Condrici: "Sincere con-doleanțe familiei! Suntem alături! O femeie cu totul excepțională! Caracter, cultură vastă, feminitate! Într-un cuvânt, Mioara Hondrilă! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun!" 
 Victor Șerban: "Sincere con-doleanțe! Doamna profesoară a fost într-adevăr o femeie excepțională! Mi-a fost profesoară la Liceul de Marină Navrom Constanța! Se bucura să ne povestească de realizările fiului dânsei, care se stabilise în Germania și lucrează pentru Uniunea Europeană! Îi vom simți lipsa la întâlnirea primei promoții la 35 de ani de la terminarea liceului, programată toamna aceas-ta. Dumnezeu să o odihnească în pace!" 
 Doina Munteanu: "Un om minunat și o profesoară de excepție! Dumnezeu s-o primească în suita lui de oameni minunați! Sincere condoleanțe familiei!" 
 Doina Pavel: "A mai plecat un suflet din lumea asta ciudată, pe care noi, oamenii, o facem uneori insuportabilă. Să luminezi cu chipul și sufletul tău lumea îngerilor! Sincere condoleanțe celor rămași să-ți păstreze vie amintirea!"
 Corina Iordănescu: "Sincere condoleanțe familiei! Doamna profesor mi-a fost și diriginte la Liceul pedagogic. Îmi pare tare rău..." 
Profesoara de limba și literatura română Maria Hondrilă a încetat din viață, sâmbătă seară, în Germania, răpusă fiind de o boală necruțătoare cu care s-a luptat, cu demnitate, până în ultima clipă. 


Comentează știrea

RIZU LAURA
28 ianuarie 2014
CONDOLEANȚE

Îmi exprim profundele sentimente de regret pentru trecerea în neființă a omului de înaltă moralitate, a profesorului de aleasă vocație pedagogică, intelectual de mare profunzime, veritabil om de cultură, care a fost Mioara Hondrilă. Sincere condoleanțe familiei, prof. L Rizu

Robertino
28 ianuarie 2014
Sincere condoleante

Dumnezeu sa o odihneasca pe d-na diriginta.Anul acesta ar fi trebuit sa o revedem la intalnirea de 30 de ani a clasei XII-D Electromecanici de la liceul Navrom.D-zeu sa aibe grija de sufletul ei bun.

Teofil
28 ianuarie 2014
Sa zicem ...

Moare un om si lumea intra in fibrilatie ? A ramas sotul si ce ? Martisor a facut parte din echipa corupta a ISJConstanta si a actionat pentru mafioti . De ce sa fie cocolosit acest mercenar fesenist ? Hai sictir !

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : DESCOPERIRE MACABRĂ pe malul Mării Negre
Pagina a fost generata in 1.7773 secunde