Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X

Facultatea de Educație Fizică și Sport, gazda primului turneu de streetball outdoor

Ştire online publicată Marţi, 16 Iunie 2015. Autor: Sandra MIHĂILĂ
În week-end-ul ce urmează, Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității „Ovidius” Constanța va fi gazda primului turneu de streetball outdoor organizat anul acesta.

Înscrierile la concurs sunt deschise până joi, 18 iunie. Competiția se va desfășura la categoriile de vârstă U14, U16, U18, +18 și +35, atât la feminin, cât și la masculin. Participarea la categoriile de vârstă până în 18 ani este gratuită, iar la categoriile +18 și +35 se percepe o taxă de 100 de lei.

Organizatorii vor premia primele trei locuri de la fiecare categorie, iar primul loc de la +18 masculin va fi premiat cu suma de 2.000 de lei. Meciul va dura 10 minute sau se poate încheia și mai repede, dacă o echipă acumulează 21 de puncte. Echipa va trebui să fie formată din trei jucători, plus o rezervă. Organizatorii s-au pregătit pentru o participare de aproximativ 64 de echipe.

Acest turneu este primul care se desfășoară outdoor și vor urma alte două în luna august. Anul trecut, România a cucerit titlul european la streetball.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, organizatorii au promis că jucătorii echipei naționale vor fi prezenți la celelalte ediții, de data aceasta ei fiind în această perioadă la Jocurile Europene de la Baku. La conferință, au fost prezenți Mariana Tudora, consilier Sport în cadrul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Constanța, Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, Bogdan Ivanovici, președintele Asociației Județene de Baschet Constanța, și lector univ. dr. Valentin Negrea, reprezentantul FEFS.

v v v

De asemenea, tot în acest week-end, la Mangalia se va da startul Cam-pionatului Național de baby baschet și mini baschet, unde sunt așteptate aproximativ 200 de echipe.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7948 secunde