Viitorul Constanța - SCM Brașov 4-1, în meci amical

Ex-steliștii au făcut legea

1842
1
Ex-steliștii au făcut legea - puma-1310973731.jpg

Articole de la același autor

Viitorul Constanța a început cu dreptul meciurile de pregătire din perioada de vară. Echipa antrenată de Cătălin Anghel a trecut,

cu scorul de 4-1, de SCM Brașov (Liga a III-a), într-un amical disputat sâmbătă.

Viitorul Constanța s-a descurcat bine în primul meci de verificare din cadrul cantonamentului de la Brașov, remarcându-se în mod special jucătorii aduși de la Steaua. Formația pregătită de Cătălin Anghel, Norbert Niță, Constantin Gîrjoabă și Ciprian Prună a învins pe SCM Brașov: 4-1 (2-0), partida fiind găzduită de stadionul Metrom.

Golurile au fost marcate de A. Chițu (min. 3, din pasa lui Onicaș), Onicaș (7, în urma unei centrări a lui Al. Lazăr), Pantelie (min. 54, dintr-un penalty scos de V. Rusu) și V. Rusu (min. 55, din pasa lui Pantelie). Brașovenii au reușit să reducă din diferență în min. 70, prin Fogoroș.

Viitorul (repriza I): Costea, Ninu, Larie, Păcuraru, Asan, Cureteu, Onicaș, Al. Lazăr, Albu, Hertu, A. Chițu; (repriza a II-a): Buzbuchi, Călin, Tudorache, Nazîru (Aldea), Mitache, Muscă, Chirilă, Călințaru, Nicola, Rusu, Pantelie.

Următorul meci de verificare al constănțenilor este programat miercuri, 20 iulie, de la ora 17.30, pe stadionul Metrom, contra divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova.

v v v

Cantonamentul de la Săcele se va sfârși pe 22 iulie, atunci când Viitorul va reveni la Constanța. După o mini-vacanță de patru zile, echipa va pleca în cel de-al doilea cantonament, la Hoenderloo (Olanda). 

Comentează știrea

rastaman
18 iulie 2011
bocai

dar mr bocai unde e...s'a saturat de cuget liber?:)))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6078 secunde