Evoluție de excepție pentru aerobicii constănțeni la Cupa Mondială

184
Evoluție de excepție pentru aerobicii constănțeni la Cupa Mondială - evolutie-1462815135.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii au dominat concursul internațional de la Cantanhede (Portugalia), etapă a Cupei Mondiale de gimnastică aerobică, recent încheiată. Competiția a fost una de verificare înaintea Campionatelor Mondiale de la Incheon (Coreea de Sud), care se vor desfășura în perioada 10-19 iunie. 


Naționala României a avut o evoluție remarcabilă, obținând șase medalii: trei de aur, două de argint și una de bronz. 


Lotul deplasat în Portugalia a fost format din sportivi legitimați la CS Farul Constanța, singura excepție fiind Gabriel Bocșer, de la CSU AV Arad. 


Astfel, în proba de individual feminin, primele două locuri ale podiumului au revenit Corinei Constantin și Biancăi Gorgovan, iar la trio, echipa formată din Dacian Barna, Lavinia Panaete și Lucian Săvulescu a câștigat medalia de aur, la fel ca în proba de grup, unde, pentru România, au evoluat Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete și Lucian Săvulescu. Andreea Bogati, Corina Constantin și Anca Surdu au terminat pe locul doi la trio, iar la perechi, Dacian Barna și Lavinia Panaete s-au clasat pe poziția a treia. 


Echipa a fost coordonată de către antrenorii Maria Fumea, Mariana Mezei, asistenta medicală Petra Telemen și președinta Federației Române de Gimnastică Aerobică, Alina Drăgan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4461 secunde