Evoluție curajoasă pentru copiii constănțeni la "Paleta de Argint"

268
Evoluție curajoasă pentru copiii constănțeni la

Articole de la același autor

În perioada 23-26 iunie, la Bistrița, au avut loc întrecerile Trofeului "Paleta de Argint" la tenis de masă pe echipe și individual, competiție destinată copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, la care au luat parte și sportivii constănțeni de la LPS "Nicolae Rotaru" și CS Farul.

Cel mai important rezultate a fost obținut de Victor Durea, la individual masculin, care a fost învins în finală de Iulian Chiriță (CS Pristavu Câmpulung) și a primit medalia de argint. La feminin, Bianca Meiroșu (LPS) s-a oprit în sferturi și a terminat turneul pe locul 5. Colega sa de club Riana Popp s-a clasat pe locul 8.

În întrecerea pe echipe, Riana Popp, Lorena Dumitru și Bianca Meiroșu, pregătite de Daniela Micu, au reușit să obțină medaliile de bronz, clasându-se înaintea celor de la CSM Zalău, dar în spatele celor de la CS Romgaz Mediaș și CSM Buzău. Celelalte două formații constănțene de fete, LPS Constanța ll și CS Farul s-au clasat în afara primelor opt formații.

Tot în proba pe echipe, CS Farul, în componența Victor Durea, Radu Perhaiță, Adrian Dumitrescu, Sebastian Sucală și Bogdan Eden, s-a clasat pe locul 4, după ce a cedat lupta pentru medaliile de bronz în fața celor de la CSM Buzău.

În clasamentul general al Trofeului "Paleta de Argint", campioană a fost desemnată CSM Buzău (70 p), urmată de CS Romgaz Mediaș (58 p) și CS Afumați l (55 p). Echipele LPS și CS Farul Constanța, coordonate de Viorel Filimon, Stelian Hașoti și Daniela Micu, au terminat competiția pe locurile 6, respectiv 9. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3245 secunde