EURO 2016 / Robbie Williams râde de naționala României înainte de meciul cu Franța

234
EURO 2016 / Robbie Williams râde de naționala României înainte de meciul cu Franța - robbiewilliams-1465548306.jpg

Articole recomandate

 Robbie Williams a apărut într-o reclamă realizată de o marcă de cafea și vorbește despre meciul de deschidere de la Euro 2016: Franța – România. Fan declarat al echipei Angliei, artistul face un pronostic sumbru pentru naținala României și spune că pariază 3 capsule pentru francezi, pe care îi așteaptă să joace finala împotriva echipei sale de suflet. 



Bună ziua, Franța. Mâine (Vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Franței), pe Stade de France, echipa voastră curajoasă va da startul Euro. Abia așteptăm. Cum se vor descurca băieții? Să vedem. România, da? Pariez pe trei capsule că Franța va învinge. 3-0! Ne vedem în finală", spune Robbie Williams în clip, conform news.ro. 


Clipul postat, joi seara, pe pagina oficială de Facebook a lui Robbie Williams, a stârnit comentarii acide din partea românilor, care spera ca naționala noastră să producă surpriza și chiar să învingă Franța. "Să sperăm că nu va fi așa, din moment ce ai și tu prieteni români, Robbie Williams. Ai chiar mulți. Să sperăm că va fi 2-1 pentru noi, românii", "Nu fi rău cu fanii tăi din România, care pur și simplu te adoră! Amintește-ți concertul incredibil de anul trecut, de la București", "Revoltător, Robbie!", sunt unele dintre comentariile românilor pe pagina artistului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9518 secunde