"Părintele" a răbufnit

"Eu, Ioan Sdrobiș, le mulțumesc tovarășilor Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre"

2996
Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, și președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, au fost contestați de suporterii "marinarilor" la meciul Farul - Gloria Buzău. Ultrașii au scris mai multe mesaje dure pe pereții de la peluza a doua a stadionului "Farul", lui Mazăre și Constantinescu, numiți "groparii fotbalului constănțean", cerându-li-se "Ajutați Farul sau dispăreți". "18.10.2010 - Ultimul meci european la Constanța / Anti HCM" (de fapt, e vorba de 18.11.2010, data partidei HCM - St. Petersburg) și "Iubirea pentru Farul necondiționată / Ura pentru voi intactă" au fost și alte mesaje.
Apoi, după partidă, antrenorul principal al Farului, Ioan Sdrobiș, a avut o intervenție ironică la conferința de presă. "A fost o victorie muncită și grea, pe care le-o dedic acestor băieți minunați ai mei, dar și tovarășului Nicușor Constantinescu, tovarășei Elena Frîncu și tovarășului Radu Mazăre. Ioan Sdrobiș le mulțumește acestor tovarăși pentru efortul pe care-l fac pentru echipa noastră", a spus "Părintele".
"Din respect pentru vârsta domnului Sdrobiș și pentru ce am făcut eu pentru sportul constănțean și pentru Farul, de 20 de ani încoace, prefer să nu comentez și
să-i respect antrenorului bucuria victoriei cu Gloria Buzău", s-a limitat să declare, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu.
Altfel, la pauza meciului, suporterii Farului au afișat un banner cu mesajul "La Mulți Ani, Buzea!", stoperul "marinarilor" împlinind în ziua partidei 22 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul are un atacant care rupe plasele
Pagina a fost generata in 0.3122 secunde