Marian Drăgulescu, atac la adresa FR de Gimnastică:

"Este vorba de lipsă de respect. Sunt total dezamăgit!"

316

Articole de la același autor

Cel mai titrat gimnast român al tuturor timpurilor, Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial și european, medaliat la Jocurile Olimpice, s-a declarat total nemulțumit de felul în care este tratat de actuala conducere a Federației Române de Gimnastică. 


Ajuns la 37 de ani, Drăgulescu a ales să se antreneze în Ungaria, alături de antrenorul Ștefan Gall, până în luna aprilie, însă problemele sale provin tot din România. FR de Gimnastică a decis să-i reducă indemnizația lunară de 1.500 de lei, pe lunile noiembrie și decembrie. De asemenea, cantonamentul din Ungaria costă 3.000 de euro și este plătit în totalitate de sportiv. Toate acestea sunt considerate "lipsă de respect" de cel care a cucerit trei medalii olimpice (una de argint și două de bronz), 10 mondiale (opt de aur și două de argint) și 18 europene (10 de aur, șase de argint și două de bronz). 


"Clubul Steaua și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au apreciat performanțele mele în 2017, mai puțin Federația Română de Gimnastică. Aceasta găsește tot felul de scuze în loc să caute soluții pentru a susține și a motiva cel mai bun gimnast al României. Prin prisma rezultatelor mele, federația primește bani la bugetul de stat pentru pregătire, dar se pare că nu sunt important pentru ei. Președintele Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, nu este în necunoștință de cauză. Este vorba de principii și respect. Sunt total dezamăgit", se arată în mesajul postat de Marian Drăgulescu, pe una din rețelele de socializare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5266 secunde