Este oficial. Cosmin Contra va prelua postul de selecționer al naționalei României

368
Este oficial. Cosmin Contra va prelua postul de selecționer al naționalei României - cosmincontra82497600-1505679149.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al naționalei României, anunță FRF.

''În data de 14 septembrie 2017, președintele Răzvan Burleanu a fost mandatat prin decizia Comitetului de Urgență al FRF să negocieze cu anumiți antrenori ocuparea funcției de selecționer al echipei naționale. Comisia Tehnică a recomandat mai multe nume de candidați, iar președintele FRF și-a însușit aceste propuneri. Numirea în funcție a unui nou selecționer și detaliile contractului ce urmează a fi încheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv și supuse aprobării acestuia'', menționează site-ul Federației.

În staff-ul naționalei vor mai fi, aproape sigur Jerry Gane, secund, Javi Reyes, preparator fizic, și, una dintre variantele discutate este Laurențiu Roșu, care ar urma să fie al doilea secund, notează GSP.

Noul antrenor al tricolorilor îi va urma în funcție germanului Christoph Daum.

Vineri, tehnicianul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, declara, într-o conferință de presă, că a avut un prim contact cu oficialii Federației Române de Fotbal cărora le-a transmis că este pregătit să antreneze prima reprezentativă a României.

El a menționat că nu a negociat cu reprezentanții FRF și s-a arătat onorat de faptul că este unul dintre antrenorii aflați pe lista succesorilor lui Christoph Daum, al cărui contract a fost reziliat după ratarea calificării la CM 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0431 secunde