Este clar! Leo Messi nu pleacă de la FC Barcelona

793
Este clar! Leo Messi nu pleacă de la FC Barcelona - messi-1586523600.jpg

Articole de la același autor

Starul argentinian Lionel Messi, căpitanul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, a ținut să dezmintă, pe o rețea de socializare, zvonurile difuzate de mass-media din țara sa, referitoare la un eventual transfer al său în Italia, la Internazionale Milano.

Pe contul său de Instagram, Messi a calificat drept "fake news" informația difuzată de postul argentinian TNT Sports referitoare la iminenta sa trecere la Inter Milano, alături de spaniolul Thiago Alcantara, fostul jucător al lui FC Barcelona, care evoluează în prezent la Bayern Munchen.

De asemenea, decarul Barcelonei a negat faptul că l-ar fi ajutat cu bani pe brazilianul Ronaldinho, cu care a fost coleg la FC Barcelona, pentru ca acesta să poată ieși din închisoarea în care a stat o lună, în Paraguay. Messi a calificat această informație drept "minciuna numărul 2" difuzată de aceeași sursă.

La începutul acestei săptămâni, Massimo Moratti, fostul președinte al clubului italian Inter Milano, a afirmat că un transfer al lui Lionel Messi la gruparea milaneză "nu este un vis interzis" și adăugând că vor exista "lucruri ciudate" în fotbal, după încheierea pandemiei de coronavirus.

Lionel Messi (32 ani), sextuplu câștigător al Balonului de Aur, și-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, alături de care a cucerit în total 34 de trofee.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6897 secunde