€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Ervin Ciorabai, "veteranul" Constanței la Cupa României la Kendo

Ştire online publicată Marţi, 08 Martie 2016. Autor: Sorin MIHALACHE
Ervin Ciorabai
Ervin Ciorabai,
12 cluburi participante, peste 100 de sportivi, invitați de marcă din Serbia, Ungaria și Bulgaria, sensei Tsushima (întemeietorul școlii de Kendo din România) - aceasta a fost pe scurt, în cifre, rețeta ediției  a 23-a a Cupei României la Kendo, recent desfășurată la Timișoara. 


Cele două zile de întreceri au prilejuit o bună reclamă acestei arte marțiale japoneze, nivelul ridicat al întrecerilor prilejuind dispute frumoase și spectaculoase. 


La individual masculin, pe primul loc s-a clasat Alin Chirea, de la CRK București, poziția a doua a fost ocupată de Alex Stupu, de la Sonke București, în timp ce locurile 3 și 4 au fost împărțite de Adrian Hentea, de la Sonke București, și Bogdan Zbarcea, de la Kashi Târgu Mureș. 


În întrecerea pe echipe, cei mai buni s-au dovedit a fi luptătorii de la Kashi Târgu Mureș, urmați de sportivii de la CRK București (locul 2) și de cei de la Sonke București și Sankon Brașov (locurile 3-4). 


Constanța a avut un singur sportiv participant la Cupa României, în persoana „veteranului” Ervin Ciorabai, care s-a clasat pe locurile 5-6 la individual seniori, categoria plus 40 ani. Neavând coechipieri de pe litoral, constănțeanul a fost nevoit să lupte, în competiția pe echipe, alături de sportivii de la clubul Musseido Vatra Dornei, care au ocupat, în clasamentul final, locurile 5-8. 


„Concursul de la Timișoara a fost o bună repetiție pentru prezentarea într-o formă cât mai bună la Campionatul European din Macedonia, care se va desfășura, în perioada 30 martie - 1 aprilie, la Skopje”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Ervin Ciorabai. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.85 secunde