Campionatele Naționale de Kendo

Ervin Ciorabai, premiat cu Diploma Fighting Spirit

426

Articole de la același autor

80 de sportivi reprezentând 15 cluburi, dintre care 32 înscriși numai la secțiunea individual masculin seniori, au luat parte la întrecerile Campionatului Național de Kendo, competiție ajunsă la ediția cu numărul 24, recent desfășurată în sala Apollo din București.

Reuniunea a prilejuit meciuri disputate, încheiate de multe ori după timpul regulamentar.

La final, configurația ierarhiei în partea superioară a fost următoarea: locul 1 - Alin Chirea (CRK București), locul 2 - Bogdan Zbarcea (Kashi Târgu Mureș), locurile 3-4 - Alexandru Stupu (Sonkey București) și Valentin Chira (CRK București).

Seria premianților probei de individual seniori a fost închisă de Radu Nuță (Sonkey București) și Ervin Ciorabai (Sobukan Constanța), recompensați cu Diploma Fighting Spirit.

"Invitați la întreceri, sensei din Belgia și Bulgaria au asigurat un arbitraj obiectiv, supervizând bunul mers al evenimentului sportiv. Totodată, competiția a fost o bună ocazie pentru componenții lotului național de a-și testa nivelul de pregătire în vederea participării la Campionatul Mondial din Coreea de Sud, de anul viitor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ervin Ciorabai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Noiembrie 2017
Stire din Sport : La Medgidia, Cupa României la Kung-Fu
Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Stire din Sport : Stagiu de Ju-Jitsu Hakko-Ryu, la Mangalia
Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Stire din Sport : Duminică, alergare pe plajă, în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4064 secunde