Emoţii pentru trei jucători de la CS Medgidia. Încep Europenele de handbal pe plajă

160
Emoţii pentru trei jucători de la CS Medgidia. Încep Europenele de handbal pe plajă - emotii-1625666704.jpg

Articole de la același autor

Echipele naţionalele de beach-handball (seniori, senioare, juniori şi junioare) ale României participă, luna aceasta, la întrecerile Campionatului European de la Varna (Bulgaria),

Primii care intră în competiţie sunt juniorii şi junioarele, turneul rezervat acestei secţiuni fiind programat între 8 şi 11 iulie. La rândul lor, seniorii şi senioarele vor încinge nisipul din 12 până în 19 iulie.

Doi tineri handbalişti de la CS Medgidia, Alex Horneţ şi Răzvan Cioară, au fost incluşi în naţionala de juniori a României. Tricolorii au fost repartizaţi în Grupa C, alături de Grecia, Croaţia şi Polonia. Cei doi jucători vor fi pregătiţi de antrenorii constănţeni Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu, ambii convocaţi şi ei de către Federaţia Română de Handbal pentru această competiţie europeană.

La feminin, CS Medgidia trimite o singură jucătoare, pe Lavinia Maria Lazăr.

„Din păcate, la echipa naţională feminină de beach-handball nu avem multe jucătoare care să mai fi practicat handbalul pe plajă.

La Campionatul European, sperăm la un loc cât mai sus în clasament. La momentul actual, fiecare loc avansat de la coada clasamentului este un progres pentru noi”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, antrenorul Adrian Georgescu.

XXX

Naţionala feminină de handbal-tineret a României debutează la Campionatul European din Slovenia, care se desfăşoară între 8 şi 18 iulie.

Tricolorele fac parte din Grupa D, alături de Ungaria, Norvegia şi Cehia. Echipa antrenată de Horaţiu Paşca va debuta la această competiţie, joi, 8 iulie, contra Ungariei. Jucătoarele României îşi doresc calificarea la Mondialul de anul viitor şi vor lupta pentru accesul în Final Four-ul competiţiei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4968 secunde