Stirile zilei de Marţi, 17 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Eliza Samara: "Următorul obiectiv - aurul mondial!"

Ştire online publicată Vineri, 13 Octombrie 2017. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa feminină de tenis de masă a României, proaspăt campioană a Europei, a fost primită, miercuri, de către ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, la sediul MTS. 


Sportivele Elizabeta Samara, Daniela-Dodean Monteiro, Bernadette Szocs și antrenorul Viorel Filimon au fost întâmpinați cu flori și cuvinte frumoase pentru faptul că au urcat steagul României pe cea mai înaltă treaptă, într-o perioadă în care sportul românesc duce o lipsă acută de rezultate și trăiește din excepții (Simona Halep, Horia Tecău sau Cristina Neagu). De asemenea, ministrul Dunca a promis că fiecare artizan al succesului din Luxemburg va fi premiat cu 37.000 de lei. 


„Fetele noastre au scris istorie cu performanța lor de la Europene, câștigând medalia de aur după 12 ani. Suntem toți mândri de ceea ce au realizat. Pentru reușita lor, vor fi premiate de Ministerul Tineretului și Sportului cu 37.000 de lei fiecare. Banii vor fi virați după rectificarea bugetară, mai exact până pe 15 noiembrie”, a declarat Dunca. 


Cea mai bine clasată sportivă în clasamentul mondial, constănțeanca Elizabeta Samara, a declarat că, după titlul european, următorul obiectiv este obținerea aurului la Campionatele Mondiale. 


„Acum ne dorim foarte mult aurul mondial. Pentru titlul mondial sau cel olimpic avem nevoie de o tragere la sorți bună. Asta înseamnă să nu


jucăm împotriva Chinei. Eventual, să jucăm cu ele în grupe, iar apoi să le mai întâlnim doar în finală. Recunosc faptul că pe chinezoaice încă nu le putem învinge. Însă cu Japonia, Singapore, Hong Kong sau Taipei consider că avem șanse”, a declarat Eliza Samara.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8047 secunde