€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Eliza Samara joacă la Croația Challenge Pro Tour

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
După ce a cucerit, week-end-ul trecut, trofeul Ligii Campionilor, alături de echipa sa de club KTS Enea Siarka Tarnobrzeg (Polonia), jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a sărbători marea performanță.

Începând de astăzi, constănțeanca participă la Croația Challenge Pro Tour, găzduită de arena Ledena dvorana Doma Sportova din Zagreb.

„Începe Croația Challenge Pro Tour. Eu și Adina Diaconu suntem gata de concurs”, a scris Eliza Samara pe pagina sa de facebook.

v v v

Componenții lotului național masculin de tenis de masă al României, Adrian Crișan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea și Rareș Șipoș (antrenori Andrei Filimon și Ionuț Seni), fac parte din grupa 1 de calificare la Campionatele Europene, echipe seniori, de la Nantes (Franța), din 2019. Lotul național revine la TVR pentru două întâlniri decisive pentru prezența la turneul final, care vor avea loc pe 18 și 19 mai.

Meciurile se vor juca într-o locație inedită, în cadrul sediului Televiziunii Române, după următorul program: România - Lituania, 18 mai, ora 14.00, în direct la TVR 2; Lituania - Serbia, 18 mai, ora 19.00; România - Serbia, 19 mai, ora 11.00, în direct la TVR 2. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7399 secunde