Eliza Samara concurează la Wakayama, la Openul Japoniei

289
Eliza Samara concurează la Wakayama, la Openul Japoniei - 84fde371d2d8fc288efe6f932d8af208.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis de masă Eliza Samara va evolua, între 11 și 14 iunie, la Openul Japoniei, de la Wakayama. Eliza o va avea alături în "Țara Soarelui Răsare" și pe colega sa de la lotul național, Dana Dodean, care, pe 8 și 9 iunie, face parte din selecționata lumii în meciul cu China, de la Shanghai, întrecere dotată cu premii totale de 220.000 dolari.
La începutul săptămânii viitoare, pe 15 și 16 iunie, doi reprezentanți ai secției de tenis de masă a LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul, Tiberiu Marga și Roxana Iamandi, participă, la Slatina, la concursurile de selecție pentru stabilirea celui de-al patrulea jucător (atât la băieți, cât și la fete) din loturile României de cadeți pentru Campionatele Balcanic și European.
Marga va lupta pentru această poziție cu Cristian Bărbulescu (CSS Craiova), Adrian Costea (CSM - LPS Bistrița) și Andrei Margin (CSM Armătura Zalău). Iamandi le va avea adversare pentru pătrunderea în lot pe Bernadet Balint, Andreea Balog (ambele, CSM Arad), Larisa Magyorosi (CSM - LPS Bistrița), Maria Mititelu, Diana Dragnea (ambele, CSS - LPS Slatina).
Altfel, între 12 și 14 iunie, la Arad, constănțenii participă la Campionatul Național individual de juniori III.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.805 secunde