Zilele Școlii "Anghel Saligny" din Constanța

Elevii, încurajați să facă sport

1501
Cu ocazia "Zilelor Școlii Anghel Saligny" Constanța (director, prof. Laura Minghiras), Catedra de Educație Fizică și Sport, prin prof. Corina Popa, a organizat, zilele trecute, competiția "Armonie, sănătate și mișcare prin sport".
La concurs, au participat atât elevi din ciclul primar, care s-au întrecut în diverse jocuri și ștafete aplicative, cât și elevi din ciclul gimnazial, care au demonstrat că sănătatea fizică și mentală se poate menține numai prin sport și mișcare.
Toți elevii participanți la această competiție au fost premiați cu dulciuri și diplome oferite de Elena Frîncu și Mihai Orzan, director executiv, respectiv consilier sport DJST. Diplome și materiale sportive au mai fost oferite și de Federația Română "Sportul pentru Toți", prin vicepreședintele Alin Larion.
"Am propus acest proiect educativ, deoarece, dacă în timpul orelor de educație fizică și sport se aplică metode și strategii moderne, diversificate de predare/învățare pentru realizarea programei școlare, în timpul activităților extracurriculare vrem să încurajăm copiii să facă mai multă mișcare, deoarece un factor important al stării de sănătate îl constituie practicarea exercițiului fizic", a declarat, pentru "Cuget Liber", Corina Popa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Decembrie 2010
Stire din Sport : Yachting în luna decembrie
Pagina a fost generata in 0.2804 secunde